Oko nezůstane suché: Hana Gregorová se zastala syna Ondřeje Brzobohatého, slova o zesnulém otci (†79) a hrdosti

Celebrity Oko nezůstane suché: Hana Gregorová se zastala syna Ondřeje Brzobohatého, slova o zesnulém otci (†79) a hrdosti
Více

Posledních čtyřiadvacet hodin se na sociálních sítích a napříč českým internetem neřeší nic jiného, než hudebník Ondřej Brzobohatý (40) a jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová (35). Modelka měla podle Blesku v církevní žalobě obvinit exmanžela ze záliby v nošení ženských šatů, sexuální odlišnosti nebo že po ní požadoval sex jako žena. Brzobohatý tvrdí, že jsou to lži a jeho záliba v převlékání se za ženu nemá žádnou spojitost s jeho sexuální orientací. Nyní se do celé kauzy vložila i Hana Gregorová (70). Syna podpořila a neopomněla ani jeho otce.

Ondřej Brzobohatý našel v celé nepříjemné kauze zastání nejenom u řady známých osobností, ale také u své milované rodiny. Nejdřív se ho zastala starší sestra Rola Brzobohatá. „Váš vztah s nebožkou jsem považovala za jeden z nejkrásnějších, než jsem pochopila, že když někdo miluje jen sebe, tak pak na toho druhého už moc místa v srdci nezbývá. Byla jsem svědkem několika velmi nepříjemných situací, kdy se z Miss Dobrotivé stala šestihlavá saň a ty jsi pořád jen mlčel a bránil jsi ji. Máš můj obdiv,“ rozepsala se Rola na Instagramu pod příspěvkem Ondřeje Brzobohatého.

CelebrityTaťána Kuchařová odmítá poškození Ondřeje Brzobohatého: Zoufalka, ukazuje jen zhrzenost, hřmí Krainová a další celebrity

Taťána Kuchařová odmítá poškození Ondřeje Brzobohatého: Zoufalka, ukazuje jen zhrzenost, hřmí Krainová a další celebrity

Celá záležitost okolo církevní žaloby graduje. Možná právě proto se rozhodla syna podpořit i Hana Gregorová, která se v posledních měsících spíš straní. „Ondrejko můj milovaný, chci ti jen říct, že život přináší různá zklamání a výhry, a že bez nich by byl nudný a monotónní. Jsem na tebe pyšná, jak jsi správný chlap, a že jsme z tebe, s tvým úžasným otcem, vychovali slušného člověka a skutečného gentlemana,“ napsala ke snímku s celou rodinou na Facebooku.

Tvůj otec by byl na tebe pyšný

„Vždy ses ke svým partnerkám choval velkoryse, ať už emocionálně nebo materiálně, i když, z mého pohledu, sem tam zaslepeně. Ale to je láska, se kterou ruku v ruce občas kráčí zklamání. Pro mě je důležité, že jsi teď šťastný a spokojený a navzdory všemu jsi nezanevřel na lásku,“ pokračuje láskyplně Hana Gregorová, která zmínila i zesnulého otce Ondřeje.

CelebrityOndřeje Brzobohatého se zastala sestra Rola a totálně zdiskreditovala Taťánu Kuchařovou

Ondřeje Brzobohatého se zastala sestra Rola a totálně zdiskreditovala Taťánu Kuchařovou

Tvůj otec by byl na tebe pyšný, i na tvou práci, kterou rozdáváš radost druhým. A znáš jeho krédo, které ti často opakoval – Jen se nepos.at! Tak se toho, Ondrejko drž, život jde dál a stojí za to, žít ho naplno. Miluji tě, můj nejdražší, i Tiffany, láskou přenesmírnou a dokud budu žít, je tu moje náruč, která tě bude chránit vždy, když to budeš potřebovat. Tvoje máma,“ zakončila dojemný vzkaz.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Syn Vignerové oblékl dívčí kostým s parukou: Matky Anetu rozcupovaly, ničíš mu život, skončí na drogách Celebrity

Syn Vignerové oblékl dívčí kostým s parukou: Matky Anetu rozcupovaly, ničíš mu život, skončí na drogách

Agáta Hanychová o exekucích manžela Dopity: Vítr vane od Soukupa, má miliardové dluhy a mstí se Celebrity

Agáta Hanychová o exekucích manžela Dopity: Vítr vane od Soukupa, má miliardové dluhy a mstí se

Ornella prozradila, jaké úpravy v obličeji má Dara Rolins: Vypadá jako Vietnamec nebo Matěj Homola, říká Celebrity

Ornella prozradila, jaké úpravy v obličeji má Dara Rolins: Vypadá jako Vietnamec nebo Matěj Homola, říká

Lela Vémola si zahrála na žhavou cukrářku a ukázala krásnou dceru Lily: Půvab podědila po mamince Celebrity

Lela Vémola si zahrála na žhavou cukrářku a ukázala krásnou dceru Lily: Půvab podědila po mamince

Nelidský útok na Aničku Slováčkovou bojující s rakovinou: Nemá šanci, zemře, napsal Pavel Novotný Celebrity

Nelidský útok na Aničku Slováčkovou bojující s rakovinou: Nemá šanci, zemře, napsal Pavel Novotný

Než spáchala sebevraždu, chtěla Iveta Bartošová utéct od Rychtáře: Vadila jí jeho omezenost, chybělo málo Celebrity

Než spáchala sebevraždu, chtěla Iveta Bartošová utéct od Rychtáře: Vadila jí jeho omezenost, chybělo málo