Survivor zná svého vítěze: Nevím, jestli mám z toho radost, reagoval Mikýř

Survivor Survivor zná svého vítěze: Nevím, jestli mám z toho radost, reagoval Mikýř
Více

Sedmdesát sedm dní trvající souboj o přežití skončil. Třetí série drsné reality show Survivor Česko & Slovensko byla plná silných lidských příběhů, zvratů, uzavírání spojenectví, ale i následných zrad. Ve velkém finále proti sobě stanuli dva soutěžící, kteří po celou dobu předváděli neuvěřitelné výkony: Jedenatřicetiletá programátorka Nikola a o rok mladší komik Mikýř, který nakonec získal 2,5 milionu Kč a titul Survivora.

Vítěz finální epizodu sledoval spolu s dalšími soutěžícími ze všech tří sérií a fanoušky pořadu v pražském klubu Duplex na Václavském náměstí. „Osobně jsem nejvíc překvapenej z lidí, který si na úplným začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92bodů ze 100… si to spočítejte. To nemohlo dopadnout jinak. Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás,“ říká čerstvý vítěz nejdrsnější reality show v Česku a na Slovensku Mikýř, který se občanským jménem jmenuje Martin Mikyska.

„Vzpomínám si na momenty, kdy jsme sledovali z režie se zatajeným dechem, jak to dopadne. Viděli jsme skvělé herní kroky, zrady i emoce a viděli jsme i vzdávání se. Pro mě všechno tohle k Surviovru patří. Survivor odhalí skutečné lidské povahy, to jak se zachováte, když jste v úzkých, a na druhou stranu vám dovoluje posunout vaše morální hranice – přelstít třeba i ty nejbližší,“ hodnotí třetí sérii reality show Survivor Česko & Slovensko producentka Adéla Brož a na její slova navazuje moderátor Ondřej Novotný.

CelebrityDítě s Angie je životní prohra, říká Josef Kůrka v rozchodové bitvě. Nebudu živit chlapa, oponuje influencerka

Dítě s Angie je životní prohra, říká Josef Kůrka v rozchodové bitvě. Nebudu živit chlapa, oponuje influencerka

Nejúspěšnější série

Máme za sebou třetí a v této chvíli je jasné, že nejúspěšnější sérii Survivor Česko & Slovensko. Máme také prvního VIP výherce. Zaslouženě vyhrál Mikýř. Sám za sebe jsem spokojený. Celá druhá polovina byla famózní. Konečně jsme viděli, jak se Survivor má hrát. A pakliže bude čtvrtá řada, těším se, že hráči budou ještě lepší a celá série ještě zábavnější,“ řekl Novotný.

Kdo je vítěz Survivoru Mikýř?

Komika Mikýře před Survivorem znali lidé na internetu zejména díky pořadu „Mikýřova úžasná pouť internetem“, který kombinuje zpravodajský formát s absurdním humorem. V roce 2021 moderoval hudební Ceny Anděl, kde společně s muzikantem Jordanem Hayem parodovali „oscarovou“ facku Willa Smithe.

Místo políčku se ale spolu líbali. Mikýř je bývalým úspěšným snowboardistou a několikanásobným mistrem České republiky ve slopestyle. Do Survivoru se hlásil už v minulosti. Účastnil se ho ale až letos, začal v kmeni Titánů a postupně se probojoval v celkového vítěze.

RozhovorLucie Borhyová o novém muži Dominikovi a možném konci na Nově

Lucie Borhyová o novém muži Dominikovi a možném konci na Nově

Letošní řada reality show Survivor Česko & Slovensko je nejúspěšnější v historii, a to jak na Voyo, tak i na webu Nova.cz. V obou případech počet video views výrazně převyšuje předchozí dvě série. Na Nova.cz měla letošní sezóna Survivora téměř dvojnásobný nárůst počtu přehrání za krátká videa oproti loňské řadě.

Fanoušci pořadu se tradičně mohou těšit na bonusový pořad Survivor After, ve kterém na Voyo budou sledovat, jak se soutěžícím dařilo po opuštění ostrova v Dominikánské republice.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Jack ze Survivoru šel s pravdou ven: Ostrá slova o románku zasnoubeného Filipa a veganky Nikoly Survivor

Jack ze Survivoru šel s pravdou ven: Ostrá slova o románku zasnoubeného Filipa a veganky Nikoly

Survivor opustil nenáviděný Jack a Yenifer má terč na zádech: Je manipulativní a lže, ujíždí soutěžícím nervy Survivor

Survivor opustil nenáviděný Jack a Yenifer má terč na zádech: Je manipulativní a lže, ujíždí soutěžícím nervy

Veronika opouští Survivora s hlavou vztyčenou: Vysmála se Filipovi a dalším ukňouraným uplakánkům Survivor

Veronika opouští Survivora s hlavou vztyčenou: Vysmála se Filipovi a dalším ukňouraným uplakánkům

Drsný Survivor si vybírá svoji daň: Dramatický kolaps Nikoly, skácela se k zemi jako pytel brambor Survivor

Drsný Survivor si vybírá svoji daň: Dramatický kolaps Nikoly, skácela se k zemi jako pytel brambor

V Survivoru doplápolala Ivana Jirešová: Vyhublá na kost prozradila váhu a důvod, proč se chovala jako zvíře Survivor

V Survivoru doplápolala Ivana Jirešová: Vyhublá na kost prozradila váhu a důvod, proč se chovala jako zvíře

Mikýřovi ruply nervy a rozeřval se na Jacka: Survivor opouští fňukající Jakub a ubulený Filip Survivor

Mikýřovi ruply nervy a rozeřval se na Jacka: Survivor opouští fňukající Jakub a ubulený Filip