Pamatujete si na Alžbětu Kolečkářovou ze SuperStar? Zhubla 30 kilo, porodila 2 děti a promluvila o dávném románku se Šepsem

Rozhovor Pamatujete si na Alžbětu Kolečkářovou ze SuperStar? Zhubla 30 kilo, porodila 2 děti a promluvila o dávném románku se Šepsem
Více

Zpěvačku Alžbětu Kolečkářovou (30) si mohou lidé pamatovat z druhé řady Česko Slovenské SuperStar, kde se dokázala probojovat až do finále a nakonec skončila na 6. místě. Od té doby uběhlo víc než 11 let a nadějná zpěvačka prošla rapidní proměnou. Zhubla 30 kilo, porodila dvě děti, ale pěvecké kariéry se nevzdala. Jak dnes žije a co dělá?

Zlatou cestu ze SuperStar vystřídala tvrdá realita

Půvabná zpěvačka Alžběta Kolečkářová zaujala porotu v pěvecké show SuperStar svým ikonickým hlasem. Během soutěže se dostala až do finále a proslula také románkem s kolegou a zpěvákem Michalem Šepsem. Mladá a začínající zpěvačka se musela ale rychle aklimatizovat a pochopit, že ze slávy nabyté v SuperStar nelze těžit věčně.

„Tehdy to byla velká změna už ze startu. O to víc pro holku z Napajedel. Pár let jsem si užívala tu zlatou cestu, kterou mi SuperStar zajistila, ale potom nastala tvrdá realita a musela jsem jít vlastní cestou. Někdy to bylo těžké a někdy mi sláva byla přínosná,“ rozpovídala se v rozhovoru pro VipStar.cz.

„Dnes ale vnímám jako nejpřínosnější zkušenosti. Dřív jsem byla velmi naivní, nerozvážná rebelka, hodně nezodpovědná, bláhová a užívala si života plnými doušky. Dnes, hlavně díky dětem a práci na sobě, zodpovědná jsem, rebelství jsem proměnila v určitou veselost a pozitivní myšlení a naivita, ta někdy přebývá v každém z nás. To bude tím, že rádi věříme svým snům a tužbám,“ vzpomíná na své divoké období, kterého však nelituje.

CelebrityNeočekávaný dáreček: Dominika Myslivcová sdílela dojemné video, na kterém oznamuje těhotenství

Neočekávaný dáreček: Dominika Myslivcová sdílela dojemné video, na kterém oznamuje těhotenství

Z 87 kilo na 57 kilo, „jojo“ efekt se ale dostaví vždy

Během SuperStar měla Alžběta pěkných pár kilo navíc a platila za zpěvačku krev a mléko. To se ale rozhodla změnit. „Po obou dětech mi zůstalo cca 30 kg nadváhy. Na moji výšku 157 cm to bylo 87 kg a to je fakt hodně. Paradoxně jsem se potom dostala na nejnižší váhu od patnácti let. Na 57 kg. Jojo efekt se dostaví vždy, pokud se člověk snaží zhubnout rychle a nemyslí změnu životního stylu vážně,“ přiznává s tím, že s příchodem zimy a přes vánoční svátky je někdy trochu kulatější.

Letos to chci zase posouvat dál, baví mě na sobě pracovat jak fyzicky, tak psychicky. Dalo by se o tom mluvit dlouho. Nepřejídat se, nejíst po večeři nic dalšího, pravidelný pohyb, kvalitní potraviny, hlavně zelenina. Občas si člověk může dopřát cokoliv chce. Ale je dobré to umět vyvážit. Nejsem výživový poradce, takže můžu jen sdílet svoji zkušenost. A tu můžou lidé vidět na mých sociálních sítích,“ říká spokojeně.

S Michalem Šepsem mě už nespojujte!

Sympatická Alžběta, která budí dojem klidné a milé dámy, se ale umí pořádně rozohnit. Její jméno je i po letech spojované se zpěvákem Michalem Šepsem, se kterým prožila krátký románek. Je to už ale víc než deset let, každý si šel svojí cestou a zpěvačka by se ráda jednou provždy z této škatulky vymanila. „Víme o sobě na sociálních sítích, ale nepíšeme si, ani se nestýkáme. Oba dva žijeme svůj život, máme svoje vztahy a přátele. Není důvod,“ řekla stručně a jasně.

Umístění v SuperStar není důležité, nesmíte usnout na vavřínech

Nemyslím si, že celkové umístění je pro budoucí úspěch důležité. Nejdůležitější je, jak na lidi během té soutěže působíte. Ať už v pozitivním slova smyslu nebo kontroverzně. Jsme svědky toho, že na výraznější soutěžící publikum zkrátka nezapomnělo, i když nevyhráli. A přesto si dokázali vybudovat velké jméno,“ hodnotí zpětně svoji účast v jedné z nejsledovanějších pěveckých reality show.

CelebrityZuzana Plačková se pochlubila snímky z dětství: Rozkošná baculatá tvářička bez plastik, ale s šibalským pohledem

Zuzana Plačková se pochlubila snímky z dětství: Rozkošná baculatá tvářička bez plastik, ale s šibalským pohledem

„Vzpomněla bych třeba Bena Cristovaa, Honzu Bendiga, Moniku Bagárovou, Gábinu Gunčíkovou nebo třeba Dominiku Starou, která to dotáhla v USA až ke spolupráci se Shaggym. A hlavně je důležité neusnout na vavřínech a prakticky od svého vypadnutí začít tvořit a vydávat písničky. A tito jmenovaní zkrátka na nic nečekali a začali tvrdě makat,“ dodává.

Již brzy vám přineseme druhou část rozhovoru s Alžbětou Kolečkářovou, ve kterém se mimo jiné také rozpovídala o mateřství a životě zpěvačky s dvěma dětmi.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Denisa Nesvačilová o svém rozpoložení: Jsem jako sopka, která vyvěrá někde z pekel, skoro nespím Rozhovor

Denisa Nesvačilová o svém rozpoložení: Jsem jako sopka, která vyvěrá někde z pekel, skoro nespím

Před smrtí se přišel rozloučit, nepoznala jsem, že se chce zabít, říká osudem zkoušená Alžběta Kolečkářová Rozhovor

Před smrtí se přišel rozloučit, nepoznala jsem, že se chce zabít, říká osudem zkoušená Alžběta Kolečkářová

Shopaholicadel o domácím násilí na příteli: Vysvětlila, jak se na jeho tváři objevila fialová modřina Rozhovor

Shopaholicadel o domácím násilí na příteli: Vysvětlila, jak se na jeho tváři objevila fialová modřina

Agáta Hanychová o majetkových poměrech Soukupa a Prachaře: Domy v Dubaji, Španělsku nebo Itálii Rozhovor

Agáta Hanychová o majetkových poměrech Soukupa a Prachaře: Domy v Dubaji, Španělsku nebo Itálii

Psychicky vyždímaná Agáta: Slova o smrti a vyřčené přání k narozeninám. Vše má v rukou Prachař, říká Rozhovor

Psychicky vyždímaná Agáta: Slova o smrti a vyřčené přání k narozeninám. Vše má v rukou Prachař, říká

Hvězda reality show Gabriela mluví o svatbě a prozradila, proč většina vztahů z Love Island zkrachuje Rozhovor

Hvězda reality show Gabriela mluví o svatbě a prozradila, proč většina vztahů z Love Island zkrachuje