Nicola Peltz

Nicola Anne Peltz se narodila 9. ledna 1995 a je americká herečka. Je dcerou miliardáře Nelsona Peltze a modelky Claudie Heffner Peltz. Má jednu sestru a šest bratrů. Z otcových předchozích manželství má dva nevlastní sourozence. Nicola byla vychována v židovské domácnosti. 

Kariéra

Nicola Peltz debutovala ve vánoční komedii Deck the Halls z roku 2006. 

Filmografie 

2006 – Budiž světlo 

2008 – harold 

2010 – Poslední vládce větru 

2012 – Eye of the Hurricane 

2014 – Transformers: Zánik 

2016 – Mládí v Oregonu 

2018 – Back Roads 

2020 – Sváteční rande 

Zajímavosti 

  • Nicola a její bratr Will Peltz mají na žebrech podobná hebrejská tetování, která znamenají “rodina” a “rodina na prvním místě

Osobní život

Dne 11. července 2022 oznámila Nicola a Brooklyn Beckham své zasnoubení. Svatba proběhla 9. dubna 2022 v Palm Beach na Floridě při židovském obřadu.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Zahraničí Na rodinnou idylku zapomeňte: Proč Victoria Beckham nemůže vystát manželku syna Brooklyna

Na rodinnou idylku zapomeňte: Proč Victoria Beckham nemůže vystát manželku syna Brooklyna

Klan Beckhamových na veřejnosti působí jako dokonalá rodinka. Realita je ale podle portálu Page Six úplně někde jinde. Mezi módní návrhářkou Victorií Beckham (48) a její snachou Nicol Peltz (27) jsou slušně řečeno dost vyostřené vztahy. Problémy měly nastat ještě před svatbou Nicol a Brooklyna Beckhama (23)....