Vteřiny před katastrofou: Nela Slováková řešila při řízení koberec, pak nabourala a vše smazala

Exkluzivně Vteřiny před katastrofou: Nela Slováková řešila při řízení koberec, pak nabourala a vše smazala
Více

Jedna z nejsledovanějších českých influencerek Nela Slováková (32) měla 14. listopadu 2022 vážnou autonehodu, ke které došlo před hraničním přechodem Brodské na Slovensku. Podle informací TV JOJ řidička luxusního automobilu narazila do kamionu. Redakci VipStar.cz se do rukou dostalo video, které měla údajně natáčet Slováková těsně před nehodou a následně jej smazat.

Úspěšná česká influencerka Nela Slováková, kterou na Instagramu sleduje přes 300 tisíc sledujících měla vážnou dopravní nehodu. Před pár dny se s partnerem Lukášem Kozákem vrátili z dovolené z Dubaje na Slovensko a Nela následně měla pokračovat v ranních hodinách do Česka. Jen pár kilometrů před českými hranicemi havarovala v luxusním autě značky Brabus a vrazila do kamionu, který stál v koloně.

„Dopravní policisté momentálně na dálnici D2 usměrňují a dokumentují dopravní nehodu, která se stala krátce po 8:30 hod. na kótě 1,5 kilometru dálnice ve směru do České republiky,“ stojí v prohlášení policie na Facebooku. „Podle informací řidička vozidla zn. Brabus narazila do posledního v koloně stojícího návěsu nákladního vozidla“ dodává policie.

CelebrityPrvní snímky Nely Slovákové po děsivé bouračce: Hodinu před srážkou s kamionem natáčela při řízení

První snímky Nely Slovákové po děsivé bouračce: Hodinu před srážkou s kamionem natáčela při řízení

Samotná Nela Slováková se pro TV JOJ vyjádřila, že v době srážky v žádném případě netelefonovala. „Dechová zkouška byla s negativním výsledkem. Ke zranění osob nedošlo. Dopravní nehoda je ve stádiu šetření,“ sdělila policie. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale luxusní vůz influencerky je na odpis.

Slováková pravou částí vozidla vrazila do rohu návěsu a obrovským štěstím bylo, že na místě spolujezdce nikdo neseděl. V době havárie byla v autě pouze Nela Slováková a její pes. „Oba jsme v naprostém pořádku. Směřujeme na sono a rentgeny, pro jistotu, protože je to až nemožné,“ uklidnila sledující Nela Slováková po hrůzné nehodě.

CelebrityNela Slováková měla vážnou nehodu na Slovensku: Luxusním vozem nabourala do náklaďáku

Nela Slováková měla vážnou nehodu na Slovensku: Luxusním vozem nabourala do náklaďáku

Vteřiny před katastrofou Nely Slovákové

Hodinu a půl před srážkou s kamionem si dávala Slováková stories, ze kterých je patrné, že brzy ráno byla ještě mlha, která je pro řidiče potenciální hrozbou. Na sociálních sítích začali lidé bouřlivě řešit, že těsně po nehodně podnikatelka smazala video z Instagramu, které bylo natočeno před autohavárií. Redakce VipStar.cz má údajné video před střetem s kamionem k dispozici. Na video se můžete podívat ZDE.

Dobré ránečko, chtěla bych vás poprosit o nějakou babskou radu,“ zní na videu, na kterém má Slováková stejné sako i účes jako na snímcích zachycených bezprostředně po nehodě. „Koupila jsem si domů koberec a určitě vám je jasné, co Lotynka na tom koberci udělala. I přesto, že Lotynku miluju, tak svoji domácnost pejskovi podřizovat nebudu. Dám na nějakou babskou radu od vás, ale chtěla bych nějaký zaručený tip,“ pokračuje Nela Slováková s natáčením při řízení.

GlosaOstré vtípky na záletníka Vémolu během Českého slavíka: Proč omluva Terezy Pergnerové není zbabělost?

Ostré vtípky na záletníka Vémolu během Českého slavíka: Proč omluva Terezy Pergnerové není zbabělost?

Natáčení při řízení není u Nely nic neobvyklého

Nela Slováková se už v minulosti stala terčem kritiky za to, že se natáčí při řízení. Minulý rok na to upozornil web eXtra.cz. Není to jen Nela Slováková, ale řada známých českých osobností si neuvědomuje, že být influencerem není jen o zábavě, ale také mají jistou zodpovědnost vůči veřejnosti a svým fanouškům.

Natáčení se za volantem se v posledních letech stalo velmi nebezpečným trendem. A nejenom Nela Slováková ale spousta dalších influencerů, kteří se natáčí při řízení si neuvědomuje, že svým hloupým chováním mohou ohrozit nejenom svůj život, ale také životy všech ostatních účastníků silničního provozu.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Exkluzivní snímky ze svatby Andrey Pomeje: Požehnání od mnichů, vytetované prstýnky a debata o příjmení Exkluzivně

Exkluzivní snímky ze svatby Andrey Pomeje: Požehnání od mnichů, vytetované prstýnky a debata o příjmení

Noskova půvabná Iveta se brání: Opravdu odtáhla tátu od rodiny? Exkluzivně

Noskova půvabná Iveta se brání: Opravdu odtáhla tátu od rodiny?

První slova údajné partnerky Jaromíra Noska: Iveta prozradila, jak to spolu mají Exkluzivně

První slova údajné partnerky Jaromíra Noska: Iveta prozradila, jak to spolu mají

První slova Jiřího Paroubka o třetím manželství: Byla to malá svatba, nebylo by vkusné dělat velké oslavy Exkluzivně

První slova Jiřího Paroubka o třetím manželství: Byla to malá svatba, nebylo by vkusné dělat velké oslavy

Pracovat pro Jaromíra Soukupa? Už nikdy! Exzaměstnanec prozradil, na co se zadlužený milionář spoléhá Exkluzivně

Pracovat pro Jaromíra Soukupa? Už nikdy! Exzaměstnanec prozradil, na co se zadlužený milionář spoléhá

Homofobní urážky, ponižování a žádná výplata: Bývalý zaměstnanec popsal praktiky Jaromíra Soukupa Exkluzivně

Homofobní urážky, ponižování a žádná výplata: Bývalý zaměstnanec popsal praktiky Jaromíra Soukupa