Módní policie z Campari party: Doláková zbytečně tlačí na pilu, Peroutka se utrhl ze řetězu a Kovalová zazářila

Módní policie Módní policie z Campari party: Doláková zbytečně tlačí na pilu, Peroutka se utrhl ze řetězu a Kovalová zazářila
Více

Prohlédněte si stylové outfity slavných českých dam, které oblékly na letošní party Campari Red Passion Night v Karlových Varech. Ve většině případů dámy předepsaný dresscode dodržely, avšak výjimky se najdou vždy.

Módní policie se tentokrát ujal český návrhář Dominik Navrátil. „Dresscode na Campari party byl už tradičně Cocktail s prvkem červené. Někteří si hlavu s dresscodem nelámali a přišli rovnou v červené. Jiní si dali záležet a využili červenou v líčení nebo doplňcích,“ řekl.

Milan Peroutka

Zdá se, že se Milan Peroutka od svého comming outu utrhl ze řetězu, alespoň co se módy týká. Byl ovšem jedním z těch, kteří nepřišli prvoplánově oblečení v červené od hlavy až k patě. Samotný oblek s rostlinným motivem, kde se objevuje i červená, je hezký a sám o sobě dost výrazný. Nekombinoval bych ho proto s košilí, kterou má Milan na sobě, komplikovaným účesem a na muže velkým množstvím šperků. Průsvitná košile mi nevadí, jen těch květin je už moc, volil bych košili bez dalšího vzoru. Vidím i pár dalších drobností – oba knoflíky na saku se nezapínají, sundal bych minimálně dva prsteny a změnil účes, který nebude tak komplikovaný.
Hodnocení 60%

Andrea Verešová

Andrea Verešová dorazila jako jedna z mnoha oblečená v červené róbě. Dresscode cocktail dlouhé šaty sice nezakazuje, volil bych však šaty v kratší délce i vzhledem k horkému počasí. Pokud budu hodnotit tento outfit, tak je vlastně hezký. Jediná drobnost, která se mi nelíbí je volán v dekoltu kombinovaný s krajkou, ten bych vynechal. Šaty ovšem krásně sedí. Účes, make-up i doplňky jsou jako vždy krásné.
Hodnocení 80%

Terezie Kovalová

Dalším hostem Campari party, který byl při volbě svého outfitu kreativní je Terezie Kovalová. Ta zvolila jednoduché stříbrné šaty, které ovšem ne úplně dobře padnou v oblasti dekoltu. Myslím, že se Terezie musela hodně hlídat, aby přítomným neukázala něco, co nechtěla. Červený prvek se objevuje v make-upu, který je nádherný a přirozený. Doplňky jsou volené s citem.
Hodnocení 80%

Alena Doláková

Alena Doláková se také pokusila být kreativní, ale bohužel se to úplně nepovedlo. Sametový kostýmek v modré barvě je hezký, i když by mohl být projmutější v oblasti pasu a rukávy trošku kratší. Obuv i doplňky se ke kostýmku hodí. Teď ovšem k tomu nejhoršímu. Od krku nahoru se totiž tak tlačilo na pilu, že to na mě působí až komickým dojmem. Nejen, že kombinace fialové linky a rudé rtěnky není hezká, ale Alena Doláková se zřejmě inspirovala zahájením filmového festivalu. Na zahájení totiž  vynesla ke svým šatům turban Eliška Dospivová, která za svůj outfit sklidila od módních policistů samou chválu. Tady je ovšem navíc a hned s ním z hlavy dolů! Pochvala se konat nebude.
Hodnocení 40%

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Módní policie z Progresus party: Lela nudila, bezchybná Zorka a šaty Kánské vynesl už celý šoubyznys Módní policie

Módní policie z Progresus party: Lela nudila, bezchybná Zorka a šaty Kánské vynesl už celý šoubyznys

Dámy na UniCredit party pohořely: Laciná Verešová, Biasiol nezvládla líčení a Myslivcové přidávají šaty kila navíc Módní policie

Dámy na UniCredit party pohořely: Laciná Verešová, Biasiol nezvládla líčení a Myslivcové přidávají šaty kila navíc

Módní policie očima Sama Dolce: Rafinovaná Havlová, originální Dospivová. Rambě nedělají šaty dobrou službu Módní policie

Módní policie očima Sama Dolce: Rafinovaná Havlová, originální Dospivová. Rambě nedělají šaty dobrou službu

Sam Dolce hodnotí Playboy party: Biasiol zazářila, Lounová opět pohořela a Rachel předvedla lacinost a nekvalitu Módní policie

Sam Dolce hodnotí Playboy party: Biasiol zazářila, Lounová opět pohořela a Rachel předvedla lacinost a nekvalitu

Soukup zastínil na Miss svůj doprovod: Půvabná Míša nudila, Jaromír byl za trendy šviháka Módní policie

Soukup zastínil na Miss svůj doprovod: Půvabná Míša nudila, Jaromír byl za trendy šviháka

Módní policie z Miss očima návrháře Navrátila: Sharlota jako na maturáku, Myslivcová mohla doladit detail Módní policie

Módní policie z Miss očima návrháře Navrátila: Sharlota jako na maturáku, Myslivcová mohla doladit detail