Lucie Vondráčková

Lucie Vondráčková se narodila 8. března 1980 v Praze a studovala hudebně-dramatický na pražské konzervatoři a následně také obor kulturologie na Filozofické fakultě UK. 

Kariéra

Poprvé se před kamerou objevila v devíti letech. Lucie pochází z muzikantské rodiny. Její otec je Jiří Vondráček je známý zpěvák, baskytarista a herec a matka Hana Sorrosová je textařka a překladatelka. Teta Lucie Vondráčkové je Helena Vondráčková, která na scéně české pop music působí již řadu let. V roce 1992 se stala moderátorkou pořadu pro děti a mládež Marmeláda. 

Filmografie

1992 – Sněhurka 

1998 – Šmankote, babičko čaruj 

2005 –  Snowboarďáci

2007 – Kvaska 

2008 – Bathory 

2010 – Rodinka

2012 – Labyrint

2013 – Babovřesky

2014 – Babovřesky 2

2015 – Babovřesky 3

2016 – Decibely lásky 

2020 – Dědictví pod psa

Seriály

1991 – Území bílých králů 

1996 – Hospoda

2012 – Rodinka

2017 – Kapitán Exner 

Diskografie

1993 – Marmeláda

1994 – Rok 2060

2000 – Manon

2006 – Boomerang

2008 – Atlantida

2010 – Ať Žije Rokenrol!

2013 – Oheň

2013 – Hittour

2018 – Růže 

Ocenění

2007 – Zlatý Otto

2009 – Ceny Óčko

2010 – Ceny Anděl 

2011 – Neviditelný herec

2008 – 2016 – druhé místo v anketě Český Slavík 

Zajímavosti

  • Kvůli rozvodu s Tomášem Plekancem se Lucie nezúčastnila premiéry filmu Beyond Her Lens v Praze, protože jejím synům byly odebrány pasy 
  • Film Perfect Kiss, ve kterém hrála Lucie hlavní roli dostal strašnou kritiku od lidí. Na csfd.cz je to 11. nejhorší film
  • Film Perfect Kiss Tomáš Plekanec podpořil částkou cca 3 miliony korun 
  • V letech 2009 až 2014 zvítězila Lucie Vondráčková v divácké anketě TýTý

Osobní život 

Michal Dlouhý – Lucie Vondráčková randila s Michalem Dlouhým pouhé dva roky od roku 2000 do roku 2002. Byla to velká láska, ale dvanáctiletý věkový rozdíl byl moc. Rozešli se v dobrém a dodnes jsou přátelé. 

Tomáš Ujfaluši – s fotbalistou Tomášem Ujfalušim prožila krátký románek, který zanedlouho skončil. 

Tomáš Verner – s krasobruslařem Tomášem Vernerem začala Lucie randit v roce 2008, ale jejich vztah trval pouhých pár měsíců. Poté se v dobrém rozešli. 

Tomáš Plekanec – hokejista Tomáš Plekanec byl osudovým mužem Lucie. 17. června 2011 se konala svatba v kapli svaté Kláry nad vinicí v Tróji v areálu Botanické zahrady. 4. prosince 2011 se jim narodil první syn Matyáš. To už oba byli přestěhovaní v Montrealu. V červnu 2015 se narodil druhý syn Adam. Ještě než přišel na svět syn Adam, čekala zpěvačka holčičku Eliškou, kterou bohužel potratila v šestém měsíci těhotenství. V srpnu 2018 manželé Plekancovi oznámili rozchod. 

Petr Vojnar – Petr Vojnar byl partnerem Lucie Vondráčkové v roce 2021 necelý rok. Ještě před Vojnarem se spekulovalo o vztahu se Sámerem Issou, Tomášem Zonygou nebo Markem Peksou. 

Zdeněk Polívka – Spekulace o vztahu s MMA zápasníkem se objevily v září 2022. Zdeněk Polívka patří mezi nadané MMA bijce a je o 18 let mladší než Vondráčková.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Celebrity Český slavík obrazem: Dámy vsadily na odhalené rozparky, Vémola vrátil úder Pergnerové právníkem

Český slavík obrazem: Dámy vsadily na odhalené rozparky, Vémola vrátil úder Pergnerové právníkem

Na letošních Slavících bylo skutečně o zábavu postaráno. O největší poprask se postarala moderátorka Tereza Pergnerová (48), která si hned v úvodu vystřelila z nevěrného MMA zápasníka Karlose Vémoly (37). Avšak následující den se celý vtípek Pergnerové rozležel v hlavě a omluvila se. Vémola skrz svého právníka...

Celebrity Novému partnerovi Lucie Vondráčkové uštědřil život drsné rány: Zdeněk Polívka prošel šikanou, pak přišla smrt otce

Novému partnerovi Lucie Vondráčkové uštědřil život drsné rány: Zdeněk Polívka prošel šikanou, pak přišla smrt otce

Lucie Vondráčková (42) si po nevydařeném vztahu s moderátorem Petrem Vojnarem (46) našla o 18 let mladšího muže Zdeňka Polívku (42). Podle webu Kafe.cz pár svoji lásku neskrývá a MMA bijec vyvedl zpěvačku mezi kamarády. Zdeněk Polívka je sice nadaný zápasník, ale v životě to rozhodně neměl...

Celebrity Lucie Vondráčková (42) už není sama: Sbalila zajíčka (24) a naději české MMA scény

Lucie Vondráčková (42) už není sama: Sbalila zajíčka (24) a naději české MMA scény

Lucie Vondráčková (42) podle informací Kafe.cz už není sama. Po románku s moderátorem Petrem Vojnarem (46) se dlouhou dobu po jejím boku nikdo neukázal. V současné době má randit s profesionálním MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou (24). Před pár dny společně vyrazili na MMA zápas a pochlubili se...