Blíž k fanouškům nebo penězům? Lidé se drsně pustili do Ewy Farne. Chceš na nás jen vydělat, vzkazují

Celebrity Blíž k fanouškům nebo penězům? Lidé se drsně pustili do Ewy Farne. Chceš na nás jen vydělat, vzkazují
Více

Oblíbená zpěvačka Ewa Farna (29) pořádně naštvala všechny své fanoušky. Na Instagramu přišla s velkou novinkou, ale jestli si myslela, že lidi potěší, tak se šeredně spletla. Farna veřejnosti oznámila, že spouští Patreon. Platformu, která umožňuje fanouškům nebo „patronům“ platit tvůrcům za jejich práci. Takový krok rozlítil nejenom české fanoušky, ale i polské. Zpěvačka se snaží odpovídat na rozhořčené zprávy, ale není jí to nic platné.

Konečně je to tadyyyy! Spouštím vlastní Patreon, kde k vám budu zase o kousek blíž,“ napsala nadšeně Ewa Farna na Instagram. „Můžete se těšit v rámci předplatného na virtuální poslechovou party, limitovaný merch, livestreamy, backstage obsah, soutěže, osobní setkání v rámci EwaFestu a mnoho dalšího,“ pokračovala nic netušíc, že za chvíli její slova rozpoutají největší fanouškovskou rozepři, jakou doposud zažila.

Hustý, jako chápu obchodně myšlenku prostě vydělat, ale vlastně si myslím, že vše co tam je (kromě přednostně poslechu cd) tak nějak k té práci patří zadarmo,“ začali se okamžitě rozčilovat lidé v komentářích a zanedlouho se pod snímkem objevily stovky rozhořčených vzkazů.

CelebrityBývalý kamarád Vémoly, kterému zápasník dluží obří peníze: 2 miliony pro Karlose za 2 minuty v pekle, vyzývá ho

Bývalý kamarád Vémoly, kterému zápasník dluží obří peníze: 2 miliony pro Karlose za 2 minuty v pekle, vyzývá ho

Blíž k fanouškům nebo penězům?

Blíž k fanouškům nebo penězům? Velké zklamání pro fanouška, který vaši cestu sleduje od samého začátku,“ píší zklamaní lidé pod příspěvek. „Ahoj Ewi, jsem trošku zmatená. Těšila jsem se na EwaFest, byla jsem na všech ročnících včetně toho covidového, kde jsme kecali venku v rouškách. Chápu to správně, že po těch letech, kdy jsme objížděli koncerty od Varů po Třinec máme teď utrum a setkání pro nás, co si Patreon nepředplatíme, nebudou?“ ptají se zmatení fanoušci, kteří Ewě fandí od ranných začátků.

Jedna z nejoblíbenějších zpěvaček se celou lapálii snaží mírnit v komentářích, ale není jí to nic platné. „Natočím nějaké vysvětlující video,“ slibuje interpretka nespokojeným lidem. Často se objevuje komentář, že část veřejnosti si nebude moct dovolit předplatné.

I na to má ale Ewa řešení. „Chápu, pokud vám například nevadí sledovat polský a český obsah zde na mých socialech, zůstaneme zde v kontaktu. Taky nikam nejdu a budu tu i pro své fanoušky,“ vzkázala zpěvačka, které nyní čelí obrovské kritice.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

12 osudových mužů Ivety Bartošové (†48): Sepéši litoval, že s ní něco měl, Štaidl ji zamykal Celebrity

12 osudových mužů Ivety Bartošové (†48): Sepéši litoval, že s ní něco měl, Štaidl ji zamykal

Karel Gott by se dmul pýchou: Charlotte Gottová slaví 18 let a jejich píseň na rozloučenou stále bere za srdce Celebrity

Karel Gott by se dmul pýchou: Charlotte Gottová slaví 18 let a jejich píseň na rozloučenou stále bere za srdce

Agáta Hanychová se topí v penězích, manžel Mirek Dopita má statisícové exekuce a bydliště na úřadě Celebrity

Agáta Hanychová se topí v penězích, manžel Mirek Dopita má statisícové exekuce a bydliště na úřadě

Zuzana Plačková v nové reality show na plnou pusu přiznala: Manžel René mě podváděl Celebrity

Zuzana Plačková v nové reality show na plnou pusu přiznala: Manžel René mě podváděl

10 let od sebevraždy Ivety Bartošové (†48): Museli jí ředit alkohol, poslední telefonát byl s Gottem Celebrity

10 let od sebevraždy Ivety Bartošové (†48): Museli jí ředit alkohol, poslední telefonát byl s Gottem

3 osudové ženy Leoše Mareše: Nezkrotná divoška, smířená Poslušná a osudová láska Celebrity

3 osudové ženy Leoše Mareše: Nezkrotná divoška, smířená Poslušná a osudová láska