Babička Ornelly Koktové práskla, s kým její vnučka randila: Bohatý majitel zámečku nebo známý sportovec

Celebrity Babička Ornelly Koktové práskla, s kým její vnučka randila: Bohatý majitel zámečku nebo známý sportovec
Více

Agáta Hanychová (39) a Ornella Koktová (31) mají úspěšný podcast, do kterého si tentokrát pozvaly babičku Ornelly. Ta se rozpovídala o svém víc než padesátiletém manželství a také naťukla, jaké měla Ornella partnery. Mimo jiné se svěřila s tím, že Ornella byla pěkně divoké dítě.

V podcastu Agáta a Ornell show byla v minulosti hostem Veronika Žilková, matka Agáty Hanychové. Tentokrát přijala pozvání babička Ornelly Koktové. „Ty jsi tady měla mámu a já tady mám nejdůležitější ženu mého života. Je to moje babička,“ řekla na úvod Ornella.

Na úvod se babička Ornelly rozpovídala o tom, jaká byla její vnučka v dětství. „Strašně zlobila. To bylo éro. Takový ten temperament má v krvi. Nebyla jsem babička, která nařizuje. Byly na mě se Charlottkou dvě,“ rozpovídala se.

Podle jejich slov byla Ornella mnohem větší divoch než mladší Charlotte. „Ornella se ale nedala. Ráda věci zkritizovala. S postupem času vidím, že jsem byla rozmazlovací babička,“ přiznala si.

CelebrityAnna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny

Sportovec nebo majitel zámku

Roli babičky si hrozně moc užívala. „Já to ale s pokorou přijala,“ pokračovala. Když byla Ornella v pubertě, tak přemýšleli, že ji pošlou na konzervatoř. „Bylo nám navrženo, aby šla na konzervatoř, že z ní bude herečka,“ prohlásila.

Ornella do povídání vstoupila a prozradila, jaký největší průser udělala svým rodičům. „Když jsem jednou s někým chodila, tak jsem jela za jedním chlapcem na zámek. Byl to majitel Bílienské kyselky a on má zámek,“ prozradila, s tím, že v osmnácti letech randila se starším a movitým podnikatelem.

CelebrityPrvní večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry

První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry

Měla jsem s ním domluvený víkend. A měli jsme vyjíždět a rodiče řekli, že nikam nejedeme. Táta běžel za autem a ťukal, ať vystoupím. No a já mu řekla, ať jede. To byl jediný výstup, který jsem udělala takhle rodičům,“ přiznala Ornella.

Babička ji doplnila s tím, že její partneři byli vždy slušní lidé. „Vždycky to byli slušní lidé,“ řekla a prozradila, že mezi nimi byl i známý sportovec. „Třeba sportovec“ řekla babička, kterou Ornella ihned utnula, takže jsme se nedozvěděli, o kterého českého sportovce šlo.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry Celebrity

První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny Celebrity

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny

Dominika Gottová může z ostudy chodit kanálama: V práci opět vydržela jen pár dní a přišla o kšeft snů Celebrity

Dominika Gottová může z ostudy chodit kanálama: V práci opět vydržela jen pár dní a přišla o kšeft snů

Nikol Leitgeb je ve 38 letech ze sebe zklamaná: Pomalu se rozkládám a frustraci z dětí si vybíjím na manželovi Celebrity

Nikol Leitgeb je ve 38 letech ze sebe zklamaná: Pomalu se rozkládám a frustraci z dětí si vybíjím na manželovi

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky Celebrity

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky

Strach o Halinu Pawlowskou: Po kolapsu potřebuje přístroje, dcera o jejím stavu mlží Celebrity

Strach o Halinu Pawlowskou: Po kolapsu potřebuje přístroje, dcera o jejím stavu mlží