První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry

Celebrity První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry
Více

Soutěž StarDance 2024 odstartovala. Během prvního večera naprosto zazářila Jana Paulová (69), boxerka Martina Ptáčková (27) zklamala a z obecenstva překvapila svým kyprým dekoltem Kateřina Klinderová alias Kundosaki. Redakce VipStar.cz byla na místě a veškeré dění zdokumentovala.

Během víkendu odstartovala třináctá řada divácky oblíbené taneční show StarDance. Moderování se zhostili tradičně ostřílená Tereza Kostková a Marek Eben, který byl v minulých letech hojně kritizován kvůli svým netaktním vtipům.

V porotě jsme mohli vidět notoricky známé tváře jako Jana Tománka, Richarda Genzera a Tatianu Drexler. Mezi VIP hosty, kteří si nenechali ujít první taneční večer, se objevila modelka Iva Kubelková, Eva Adamczyková nebo Kateřina Klinderová alias Kundosaki.

CelebrityAnna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny

Ta všechny přítomné naprosto odrovnala svým extravagantním outfitem, kdy nechala vyniknout své přednosti. Kundosaki přišla podpořit svoji velkou kamarádku Chili Ta Thuy. Nešlo se jí prakticky dívat nikam jinam než do výstřihu, který byl skutečně napěchovaný.

Jana Paulová zazářila předvedla vášnivý polibek s manželem

Skvělá česká herečka Jana Paulová otevřela druhou polovinu večera s Robinem Ondráčkem. Jejich tancem ve StarDance 2024 byl smyslný waltz. Paulová je nejstarší účastnicí StarDance, ale nejvíce překvapila.

Porotci včetně Jana Tománka byli z jejich tanečního čísla naprosto uneseni. Po skončení přenosu Jana dával rozhovory, smála se od ucha k uchu a byla plná euforie. Velkou podporou jí byl manžel Milan Svoboda. Jakmile zhasly světla a přímý přenos byl ukončen, předvedla všem přítomným, že láska kvete v každém věku a za svůj výkon si vysloužila vášnivý polibek.

RozhovorKristýna Leichtová o domácím vzdělávání: Své dítě odmítám učit zlomky, každý máme v mobilu kalkulačku, říká

Kristýna Leichtová o domácím vzdělávání: Své dítě odmítám učit zlomky, každý máme v mobilu kalkulačku, říká

Boxerka ptáčková vytančila nejmenší počet bodů

Kickboxerka Martina Ptáčková a Dominik Vodička svůj první taneční večer příliš nevychytali. Zvolili tanec jive, jehož začátek publikum velmi bavil. Úspěšný tanečník byl schovaný v boxovacím pytli, do kterého Martina boxovala.

Hodnocení poroty bylo ale pro tuto dvojici jako studená sprcha. Nakonec si vysloužili nejmenší počet bodů ze všech párů. Porota jejich vystoupení ohodnotila dohromady 12 body.

RozhovorKateřina Bláhová blízko smrti: Doktoři mi řekli, že mi amputují nohu pod kyčlí

Kateřina Bláhová blízko smrti: Doktoři mi řekli, že mi amputují nohu pod kyčlí

Já bych to nebrala asi úplně jako kritiku, každý má nějaký názor. Pro mě je to vítezství samo o sobě, že tady stojím. Byly tam některé věci, které nebyly úplně správně. Jsem ráda, že to mám za sebou a těším se na další týden,“ řekla Martina v rozhovoru pro VipStar.cz.

Tam ta kritika byla z toho důvodu, že jsme malinko ujeli z hudby. To je to nejmenší, to se uklidní. To kritérium té hudby je zkrátka první. Já si myslím, že technicky super a prostě jen zvládnou nervy,“ doplnil ji Dominik Vodička.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Babička Ornelly Koktové práskla, s kým její vnučka randila: Bohatý majitel zámečku nebo známý sportovec Celebrity

Babička Ornelly Koktové práskla, s kým její vnučka randila: Bohatý majitel zámečku nebo známý sportovec

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny Celebrity

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny

Dominika Gottová může z ostudy chodit kanálama: V práci opět vydržela jen pár dní a přišla o kšeft snů Celebrity

Dominika Gottová může z ostudy chodit kanálama: V práci opět vydržela jen pár dní a přišla o kšeft snů

Nikol Leitgeb je ve 38 letech ze sebe zklamaná: Pomalu se rozkládám a frustraci z dětí si vybíjím na manželovi Celebrity

Nikol Leitgeb je ve 38 letech ze sebe zklamaná: Pomalu se rozkládám a frustraci z dětí si vybíjím na manželovi

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky Celebrity

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky

Strach o Halinu Pawlowskou: Po kolapsu potřebuje přístroje, dcera o jejím stavu mlží Celebrity

Strach o Halinu Pawlowskou: Po kolapsu potřebuje přístroje, dcera o jejím stavu mlží