Bouřlivý rozvod Meghan a Harryho je na spadnutí: Vévodkyně ho opustila v důležitý den jeho života

Zahraničí Bouřlivý rozvod Meghan a Harryho je na spadnutí: Vévodkyně ho opustila v důležitý den jeho života
Více

Manželství mezi Meghan Markle (43) a princem Harrym (40) spěje ke krachu. Vévodkyně ho navíc opustila v jeho nejdůležitější den v životě. Na veřejnosti se ještě nedávno prezentovali jako dokonalý pár, ale realita má být naprosto jiná. Nejnovější zprávy ukazují, že princ Harry strávil své narozeniny bez manželky.

Královský spisovatel a expert se vyjádřil pro zahraniční web Mirror, že má obavy o jejich společnou budoucnost, protože Meghan nemá vycházet vše tak, jak si naplánovala. Navíc se vévodkyně ze Sussexu nezúčastnila každoroční charitativní akce filmových hvězd v Santa Barbaře a Harry na ni dorazil sám.

Spekulace o rozvodu Meghan Markle a prince Harryho se jenom množí. Před pár týdny se všichni divili, když bývalá herečka nedorazila po boku svého manžela na charitativní akci filmových hvězd v Santa Barbaře.

Všichni jsme doufali, že se Meghan zúčastní jako loni, ale říká se, že je nemocná a nemůže to zvládnout,“ nechal se slyšet zdroj pro zahraniční web Mirror. Poté, co se manželé odstěhovali do USA, tak se jejich kariéra otřásla v základech.

CelebrityEva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky

Narozeniny slavil bez manželky

Poslední informace hovoří o tom, že Harry své čtyřicáté narozeniny strávil bez manželky Meghan. Místo toho oslavil narozeniny s přáteli a šli na výšlap. Meghan tak nebyla po jeho boku v jedno velmi důležitý den v životě.

Původně měl narozeniny a celý výlet absolvovat právě s Meghan. Další věcí je, že princ Harry manželku nezmínil ani při veřejném poděkování.

Královský spisovatel má pochybnosti

Královský spisovatel Tom Quinn poskytl rozhovor webu Mirror s tím, že by se mohlo schylovat k  bouřlivému rozvodu mezi slavnou dvojicí. „Mezi Harrym a Meghan narůstá rozpor způsobený Meghaninými rostoucími obavami, že se její život nevyvíjí směrem, který si naplánovala – miluje pozornost médií a nenávidí skutečnost, že jí průzkumy naznačují, že ona a Harry už americkou veřejnost příliš nezajímají,“ nechal se slyšet.

Dosáhla teď bodu, kdy si myslí, že cokoli a všechno, co udělá, bude nespravedlivě kritizováno. Stejně jako její manžel má pocit, že si ji lidé nespravedlivě dobírají – nechápe, proč lidé její práci neobdivují,“ narážel na to, když Meghan uvedla na trh své džemy, které sklidily velkou kritiku za to, že jsou drahé a nic moc.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Poprvé od smrti Brendy z Beverly Hills promluvila matka a kamarád: Shannen Doherty se vrátila jako keporkak Zahraničí

Poprvé od smrti Brendy z Beverly Hills promluvila matka a kamarád: Shannen Doherty se vrátila jako keporkak

Zemřela profesorka McGonagallová z Harryho Pottera: Maggie Smith se dožila 89 let Zahraničí

Zemřela profesorka McGonagallová z Harryho Pottera: Maggie Smith se dožila 89 let

Zákulisí vztahu Kate Middleton a Williama odhaleno: Princ manželství nechtěl, zalíbila se mu krásná blondýna Zahraničí

Zákulisí vztahu Kate Middleton a Williama odhaleno: Princ manželství nechtěl, zalíbila se mu krásná blondýna

U Meghan a Harryho se má schylovat k bouřlivému rozvodu: Manželství v troskách, tvrdí expert Zahraničí

U Meghan a Harryho se má schylovat k bouřlivému rozvodu: Manželství v troskách, tvrdí expert

Matthew Perry: Do náruče smrti mu pomohla ketaminová královna: Nastřel mě teď hodně, vyřkl naposled Zahraničí

Matthew Perry: Do náruče smrti mu pomohla ketaminová královna: Nastřel mě teď hodně, vyřkl naposled

Pixee Foxx už nepozná ani máma: Transplantace řas pomocí ochlupení na ohanbí, 6 vyndaných žeber a zlomená čelist Zahraničí

Pixee Foxx už nepozná ani máma: Transplantace řas pomocí ochlupení na ohanbí, 6 vyndaných žeber a zlomená čelist