Poprvé od smrti Brendy z Beverly Hills promluvila matka a kamarád: Shannen Doherty se vrátila jako keporkak

Zahraničí Poprvé od smrti Brendy z Beverly Hills promluvila matka a kamarád: Shannen Doherty se vrátila jako keporkak
Více

Letos v červenci nás navždy opustila půvabná herečka Shannen Doherty (53), která do poslední chvíle bojovala s rakovinou. Aby toho nebylo málo, tak sváděla boj i se svým manželem, se kterým byla jedenáct let. S Kurtem Iswarienkem neměli děti a během nemoci odhalila, že ji podvádí. Jak uváděl zahraniční web E! Online. Nyní v podcastu ​Let’s Be Clear promluvila její matka a kamarád Chris Cortazzo o tom, že se vrátila jako velryba.

Nevím, jak dlouho ještě bude trvat chemoterapie. Vůbec nemohu předpokládat, jak to všechno bude,“ řekla na Instagramu ještě dva týdny před smrtí Shannen Doherty. Poslední snímky herečky známé ze seriálu Beverly Hills 90210 nebo Čarodějky ukazují, že Doherty se snažila trávit poslední chvíle se svými milovanými. Na fotkách je zachycena s maminkou a dlouholetým kamarádem Chrisem Cortazzem. Herečka vypadala poměrně při síle. Psal se 16. červen 2024.

O měsíc později přišla zdrcující zpráva o její smrti. „S těžkým srdcem potvrzuji úmrtí herečky Shannen Doherty. V sobotu 13. července prohrála svůj boj s rakovinou po mnoha letech boje s nemocí. Oddaná dcera, sestra, teta a přítelkyně byla obklopena svými blízkými a také svým psem Bowiem. Rodina v tuto chvíli žádá o jejich soukromí, aby mohli v klidu truchlit,“ informoval Daily Mail.

CelebrityDědictví Karla Gotta: Dominice Gottové 6 milionů nestačilo, k druhé dceři Lucii je Ivana velmi štědrá

Dědictví Karla Gotta: Dominice Gottové 6 milionů nestačilo, k druhé dceři Lucii je Ivana velmi štědrá

Nad chamtivým manželem nakonec vyhrála

V roce 2011 začala randit se svým osudovým mužem fotografem Kurtem Isarienkem. Jejich vztah ztroskotal ve chvíli, kdy Shannen začala bojovat s rakovinou a manžel ji podváděl.

Podle zahraničního webu E! Online si myslela, že její manžel vyčkává, než umře, aby jí nemusel platit peníze. „Není zkrátka správné, aby bylo Kurtovi dovoleno prodlužovat náš rozvod v naději, že zemřu, aby mi nemusel zaplatit – zatímco on si dál žije svůj život a vyhýbá se zodpovědnosti vůči své umírající manželce, s níž byl více než jedenáct let,“ řekla herečka podle soudních dokumentů.

Herečka byla naprosto odhodlaná dokončit rozvodové řízení před smrtí. Rakovina ve čtvrtém stádiu je velmi nevyzpytatelná a Shannen už to nestihla. Zdroje zahraničního webu TMZ tvrdí, že právnička herečky Laura Wasser doslova zuřivě pracovala poslední týden před smrtí Shannen na tom, aby rozvod byl dokončen.

BizárShopaholicadel promluvila o pokutě za králíka a morče, které poslala na smrt: Musela jsem si na to vzít splátky

Shopaholicadel promluvila o pokutě za králíka a morče, které poslala na smrt: Musela jsem si na to vzít splátky

Problém byl v tom, že soudce se přes víkend nepřihlásil a v pondělí byla už Doherty mrtvá. To znamená, že podle zákonů státu Kalifornie, Shannen zemřela jako vdaná žena. Soudce se ale v pondělí odhodlal k velkému gestu. Podepsal rozvodové papíry a rozsudek o rozvodu byl vynesen posmrtně.

Takže i přesto, že Shannen zemřela jako vdaná žena, tak podle papírů – byla rozvedená.

Dobrý přítel Shannen: Vrátila se jako velryba

Po pár měsících od smrti Shannen se v jejím podcastu ​Let’s Be Clear with Shannen Doherty rozpovídala její maminka a kamarád Chris. Máma herečky popsala její poslední chvíle. „V posledních dnech mě přestěhovala blíž k ní. Přestěhovala mě do místnosti vedle její. A nakonec jedné noci řekla ‚mami, přijdeš spát za mnou?‘ A tehdy přesunula svého psa z postele,“ nechala se slyšet v úryvku, který je na Instagramu.

Mohla jsem tam ležet, slyšet ji dýchat a cítit ji. Bylo to jako dar, který mi dala,“ dodala matka, která se se smrtí své dcery stále vyrovnává. Její dobrý přítel Chris se zase nechal slyšet, že si moc přál, aby se Shannen vrátila jako velryba.

Nemohl jsem to pořád přijmout. Noc předtím jsem řekl. Shannen, přijď za mnou jako velryba. Pokud za mnou přijdeš jako velryba, budu vědět, že jsi tam,“ řekl ve videu a dodal, že pár dní po smrti viděl u svého domu obrovského keporkaka.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Zemřela profesorka McGonagallová z Harryho Pottera: Maggie Smith se dožila 89 let Zahraničí

Zemřela profesorka McGonagallová z Harryho Pottera: Maggie Smith se dožila 89 let

Zákulisí vztahu Kate Middleton a Williama odhaleno: Princ manželství nechtěl, zalíbila se mu krásná blondýna Zahraničí

Zákulisí vztahu Kate Middleton a Williama odhaleno: Princ manželství nechtěl, zalíbila se mu krásná blondýna

U Meghan a Harryho se má schylovat k bouřlivému rozvodu: Manželství v troskách, tvrdí expert Zahraničí

U Meghan a Harryho se má schylovat k bouřlivému rozvodu: Manželství v troskách, tvrdí expert

Matthew Perry: Do náruče smrti mu pomohla ketaminová královna: Nastřel mě teď hodně, vyřkl naposled Zahraničí

Matthew Perry: Do náruče smrti mu pomohla ketaminová královna: Nastřel mě teď hodně, vyřkl naposled

Pixee Foxx už nepozná ani máma: Transplantace řas pomocí ochlupení na ohanbí, 6 vyndaných žeber a zlomená čelist Zahraničí

Pixee Foxx už nepozná ani máma: Transplantace řas pomocí ochlupení na ohanbí, 6 vyndaných žeber a zlomená čelist

Proměna Átreje z Nekonečného příběhu: Herectví pověsil na hřebík, dnes tetuje a má pořádné číro Zahraničí

Proměna Átreje z Nekonečného příběhu: Herectví pověsil na hřebík, dnes tetuje a má pořádné číro