První reakce zmláceného Jaromíra Soukupa na slova Žilkové, že je má pozabíjet: Mediální hra ve prospěch Hanychové

Exkluzivně První reakce zmláceného Jaromíra Soukupa na slova Žilkové, že je má pozabíjet: Mediální hra ve prospěch Hanychové
Více

Naprosto všechny šokovala potyčka mezi bývalým majitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem (54) a Miroslavem Dopitou (41), po které oba zúčastnění skončili v nemocnici. Dle fotek je jasné, že zatímco Dopita má na sobě kousnutí a pár škrábanců, tak Soukup je jedna velká modřina. Po incidentu se nechala slyšet Veronika Žilková s tím (62), že Soukup je jednou všechny zabije. Redakce VipStar.cz oslovila Jaromíra s prosbou o reakci.

Během toho, co šel Jaromír Soukup předat dceru Rozárku mamince Agátě Hanychové, došlo k pěstnímu souboji mezi ním a Miroslavem Dopitou. Celá scéna se odehrála velmi rychle, na zemi zůstaly kaluže krve a nejvíc jsou otřeseny děti Hanychové.

Dvě různé verze

Hanychová a Soukup vedou spolu otevřenou válku a před pár dny to vše vygradovalo. Po bitce se oba znepřátelené tábory vyjádřily, ale každý z nich má svoji verzi, které se značně rozcházejí. „Dopita na mě při předání dcery slovně útočil a po předání mě napadl. Přišel k brance, otevřel ji a pak mne napadl. Měli to připravené. Zbytek nechám na orgánech činných v trestním řízení,“ nechal se slyšet Jaromír Soukup pro Expres.cz.

CelebrityMonika Binias nezvládá kritiku zpackané svatby Charlotte: Útočí na lidi nejsprostšími výrazy

Monika Binias nezvládá kritiku zpackané svatby Charlotte: Útočí na lidi nejsprostšími výrazy

Hanychová je ale naprosto opačného názoru a snaží se bránit svého manžela. „K celé věci uvádím pouze to, že to byla naopak naše rodina, která byla napadena, a Mirek ji jen bránil,“ řekla eXtra.cz. Veřejnost má v celé situaci chaos a nemůže se rozhodnout, na čí straně vlastně je.

Celou věc bude muset prošetřit policie, ale po zveřejnění snímků zmláceného Soukupa se začínají lidé ptát. „Jak je tedy možné, že Dopitovi nic není a Soukup je tak strašně zbitý? Tady mi něco nehraje,“ píší v komentářích na sociálních sítích. „Ten mu teda musel dát. Vždyť ani na ty oči chudák nemůže vidět,“ píše další.

Veronika Žilková: On nás všechny zabije

Do celého sporu se vložila i maminka Hanychové Veronika Žilková. „Byla jsem přivolaná patnáct minut po incidentu. Byla tam policie a záchranka. Já jsem musela hlídat děti, protože Agáta jela vypovídat. Na místě jsem našla tři absolutně vystrašené děti. Nechápu, že když ví, že tam dal svou dceru, že své vlastní dceři, kterou tak miluje, tohle způsobil,“ popsala Žilková výše zmíněnému webu.

Žilková vyjádřila strach o budoucnost své rodiny. „On asi netušil, že je tam rodinná večeře s přáteli. Netušil, že je dům plný lidí, kteří toho byli svědkem. Jeho tvrzení jsou z Marsu. Já se bojím, že on nás zabije všechny. Na něj mám svůj názor, protože je hrubý a násilnický dlouhodobě,“ pokračovala a označila Soukupa za agresora, kterého zná 15 let.

CelebrityU Agáty Hanychové létaly pěsti: Jaromír Soukup se serval s Mirkem Dopitou

U Agáty Hanychové létaly pěsti: Jaromír Soukup se serval s Mirkem Dopitou

Jaromír Soukup: Dehonestace a mediální hra

Redakce VipStar.cz oslovila Jaromíra Soukupa s prosbou o vyjádření. „Co k tomu mám říct? Paní Žilkovou jsem viděl třikrát v životě a jednou jsem s ní seděl u stolu,“ řekl v rozhovoru pro VipStar.cz.

To co píšete, že řekla, znamená, že je buď psychicky v nepořádku nebo mě chce nějak směšně dehonestovat a mediálně pomoci své dceři paní Dopitové. Víc k tomu nic nebudu říkat,“ dodal.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Lady Dee je zamilovaná a prozradila detaily o novém muži: Úplně mě rozzářil a není to Čech Exkluzivně

Lady Dee je zamilovaná a prozradila detaily o novém muži: Úplně mě rozzářil a není to Čech

Kamarád Vémoly a hvězda Clashe René Rendys má kostlivce ve skříni: Drsné přepadení v kukle kvůli drogám Exkluzivně

Kamarád Vémoly a hvězda Clashe René Rendys má kostlivce ve skříni: Drsné přepadení v kukle kvůli drogám

Drama na lodi: Terezu Vojtkovou dělily vteřiny od smrti, stačilo málo a z jejich dětí byli sirotci Exkluzivně

Drama na lodi: Terezu Vojtkovou dělily vteřiny od smrti, stačilo málo a z jejich dětí byli sirotci

Exkluzivní fotky ze svatby bývalého partnera Nikol Leitgeb: V Las Vegas si vzal nejkrásnější kosmetičku Česka Exkluzivně

Exkluzivní fotky ze svatby bývalého partnera Nikol Leitgeb: V Las Vegas si vzal nejkrásnější kosmetičku Česka

Hvězda Tik Toku skončila na úplném dně: Koleso páčí skříně na benzínce a žebrá na okraji Prahy Exkluzivně

Hvězda Tik Toku skončila na úplném dně: Koleso páčí skříně na benzínce a žebrá na okraji Prahy

Manželka herce Blažka se pustila do poprsí Veroniky Arichtevy: Je to hnus a za tím si stojím, říká Exkluzivně

Manželka herce Blažka se pustila do poprsí Veroniky Arichtevy: Je to hnus a za tím si stojím, říká