Agáta vyzrála s Ornellou na zákaz Soukupa a Prachaře: Ukázala tvář Rózy, drsná reakce Jaromíra na sebe nenechala čekat

Celebrity Agáta vyzrála s Ornellou na zákaz Soukupa a Prachaře: Ukázala tvář Rózy, drsná reakce Jaromíra na sebe nenechala čekat
Více

Agáta Hanychová (39) má sotva chvíli klid od soudních tahanic a už zase vystrkuje růžky. Minulý víkend strávila s Ornellou (31), jejím manželem Pepou Koktou (68) a dětmi na samotě u lesa. Agáta má soudně zakázáno ukazovat Miu a Rozárku na sociálních sítích. S Ornellou ovšem daly hlavy dohromady a vymyslely způsob, jak tomu předejít a jejich tváře ukázat. Reakce naštvaného Soukupa (54) na sebe nenechala dlouho čekat.

Agáta Hanychová patří mezi naše nejúspěšnější influencery současnosti. Společně s Ornellou Koktovou mají podcast, který především dámy naprosto hltají. Bývalá modelka je zvyklá na to, že lidem ukazuje své soukromí ráda a často. V tomto ohledu jí udělali „čáru přes rozpočet“ její bývalí partneři Jaromír Soukup a Jakub Prachař, se kterými má dvě dcery.

Protože se nedokázali shodnout, musel rozhodnout soud o tom, že Agáta nesmí ukazovat na sociálních sítích jak nezletilou Miu, tak nezletilou Rozárku. I přesto, že se jí tento zákaz nelíbí, nezbývá jí nic jiného, než rozhodnutí soudu respektovat. Jak sama několikrát zmínila, soudní tahanice z ní vysály veškerou energii a v jednu chvíli měla dokonce pocit, že pokud to neskončí, tak umře.

CelebrityStrach o Jiřího Krampola a záchrana na poslední chvíli: Už jednou mě to skoro stálo život, řekl

Strach o Jiřího Krampola a záchrana na poslední chvíli: Už jednou mě to skoro stálo život, řekl

Hanychová ukázala rozkošnou Rozárku

Minulý víkend strávila Hanychová na samotě u lesa se svými dětmi, manželem Mirkem Dopitou a Ornellou Koktovou, jejími dětmi a manželem Josefem Koktou. Na odpočinkovém víkendu chyběl akorát Kryšpín a Quentin, protože jsou oba momentálně na táborech.

Jak si mohli ale všímaví sledující všimnout, Agáta, respektive Ornella, po dlouhé době ukázala tvář rozkošné Rozárky a také Mii. Obě dvě dámy tak vyzrály na soudní zkáz Prachaře a Soukupa, protože snímky na sociální sítě umístila Ornella, nikoliv Agáta, která to má zakázané. A vzhledem k tomu, že soud Ornelle Koktové nezakázal postovat Rozárku s Miou, tak s tím neměla nejmenší problém.

Reakce Soukupa na sebe nenechala dlouho čekat

K prázdninám patří zmrzka,“ napsala Ornella k snímku a reakce rozzlobeného otce Jaromíra Soukupa na sebe nenechala dlouho čekat. „Já si nepřeji, aby moje dceruška byla zobrazována na sociálních sítích. Z mnoha důvodů, kterým soud přisvědčil,“ řekl rázně webu Expres.cz.

CelebrityJake Paul a Jon Mariánek pobláznili Prahu luxusem: Maru Rosecká byla u toho a prozradila, jací jsou kluci ve skutečnosti

Jake Paul a Jon Mariánek pobláznili Prahu luxusem: Maru Rosecká byla u toho a prozradila, jací jsou kluci ve skutečnosti

Samozřejmě, že se mu nelíbí, že jeho bývalá partnerka a její kamarádka takovým způsobem obešly nařízení a ukázaly tváře nezletilých dětí. „Až si sama bude moci rozhodnout o sociálních sítích, mediálním zájmu, tak se rozhodne sama. Já ji budu moci jen poradit. Do té doby jsou za ni v tomto ohledu odpovědní rodiče a ti to nesmí připustit,“ dodal naštvaný Soukup.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná Celebrity

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan Celebrity

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka Celebrity

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život Celebrity

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život

Srdcervoucí slova Leoše Mareše o milované babičce: Už ani neví, že mám dceru a jakoby mizí, je to hrozné Celebrity

Srdcervoucí slova Leoše Mareše o milované babičce: Už ani neví, že mám dceru a jakoby mizí, je to hrozné

Uražený Jaromír Soukup uboze kope do Alice Bendové a Evy Decastelo: Nové moderátorky Barrandova vtipně vrací úder Celebrity

Uražený Jaromír Soukup uboze kope do Alice Bendové a Evy Decastelo: Nové moderátorky Barrandova vtipně vrací úder