Strach o Jiřího Krampola a záchrana na poslední chvíli: Už jednou mě to skoro stálo život, řekl

Celebrity Strach o Jiřího Krampola a záchrana na poslední chvíli: Už jednou mě to skoro stálo život, řekl
Více

Oblíbený herec Jiří Krampol (86) v poslední době zápolí se zdravotními problémy, které jsou pochopitelně spojené s věkem. Nyní mu šlo ale skutečně o život. Lékaři včas odhalili, že se u Krampola rozjíždí zápal plic, který je v jeho věku život ohrožující. Jak sám Jiří přiznal, už jednou ho tato zákeřná nemoc téměř stála život.

Jiří Krampol před nedávnem skončil v nemocnici a čekalo se, až se najde pro něj vhodné místo, vzhledem k tomu, že už nemůže být úplně na všechno sám. Z počátku to nebylo jednoduché, ale nakonec byl spokojený.

Je to daleko hezčí, než jsem si myslel. Jednak je to krásný prostředí, a mně těch 27 m2 tady bohatě stačí k životu. Zavolají vám, jestli jste si vzal léky a kdyby se cokoliv stalo, zazvoním na alarm a seženou mi doktora. Sestřičky jsou tady pořád k dispozici,“ svěřil se Jiří Krampol v rozhovoru pro Prima CNN News.

Díky tomu, že má kolem sebe skvělé lidi, kteří mu pomohli, tak se ho nakonec podařilo přesvědčit, že je tohle ta nejlepší cesta. „Pomohla mi moje kamarádka Hana a moje bývalá žena, která mi to pomohla zařizovat. Já jsem v tomhle naprosto neschopný,“ přiznal herec, který je moc rád, že mu pomáhá i jeho exmanželka Marta Krampolová.

CelebrityJake Paul a Jon Mariánek pobláznili Prahu luxusem: Maru Rosecká byla u toho a prozradila, jací jsou kluci ve skutečnosti

Jake Paul a Jon Mariánek pobláznili Prahu luxusem: Maru Rosecká byla u toho a prozradila, jací jsou kluci ve skutečnosti

Krampol opět v nemocnici

Jiřímu se začalo konečně dařit lépe a opět skončil v nemocnici. „Jsem v naprosté pohodě, ale vylezl jsem jen na chvilku na sluníčko a dostal jsem okamžitě úpal. Jel jsem s kamarádem za společným známým hudebním skladatelem, který bydlí v Poříčí nad Sázavou, kde je nejčistší vzduch. Byli jsme v lese a já se najednou během pěti minut začal klepat zimou. Tak zavolali sanitku a zjistili, že jsem dostal úpal,“ svěřil se Krampol webu eXtra.cz.

Jak se ale říká, vše zlé, je pro něco dobré. Lékaři u herce odhalili začínající zápal plic, který je v jeho věku velmi nebezpečný. „To souvisí s tím úpalem, měl jsem náběh na zápal plic. Podchytili to ale brzy, takže se to nerozjede. Jak dobře víte, u mě je to krajně nebezpečná nemoc, jednou už mě málem stála život, a tak není radno si s ní zahrávat,“ pokračoval herec, že už jednou unikl hrobníkovi z lopaty kvůli této nemoci.

InfluStarPodvádí Rachel Karnížová za DJ pultem na festivalech? Odborník se pozastavuje na podivným videem

Podvádí Rachel Karnížová za DJ pultem na festivalech? Odborník se pozastavuje na podivným videem

Dávají mi antibiotika. Ráno před tím kolapsem jsem měl 36,2 a teď najednou čtyřicítky. Rozjelo se to rychle. Co je na tom divného, že v tomhle vedru se skoro devadesátiletému člověku udělá šoufl? To je vážně něco šokujícího… Vždyť sem do špitálu vozí i spoustu dvacetiletých. I mladí padají jako hrušky,“ dodal herec, který si ze všeho nejvíce přeje být už fit.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Diego Kotlár využil povodňovou tragédii ke svému obohacení: Pak se trapně vymlouval, našeptávala mu manželka Celebrity

Diego Kotlár využil povodňovou tragédii ke svému obohacení: Pak se trapně vymlouval, našeptávala mu manželka

Sestra Dominiky Myslivcové na dně: Po 7 letech a 3 dětech se bude rozvádět. Jsem zdrcená, rozplakala se Natálie Celebrity

Sestra Dominiky Myslivcové na dně: Po 7 letech a 3 dětech se bude rozvádět. Jsem zdrcená, rozplakala se Natálie

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná Celebrity

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan Celebrity

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka Celebrity

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život Celebrity

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život