Jake Paul a Jon Mariánek pobláznili Prahu luxusem: Maru Rosecká byla u toho a prozradila, jací jsou kluci ve skutečnosti

Celebrity Jake Paul a Jon Mariánek pobláznili Prahu luxusem: Maru Rosecká byla u toho a prozradila, jací jsou kluci ve skutečnosti
Více

Jon Mariánek (25) a Jake Paul (27) dorazili do Prahy a předvedli pořádný luxus. Na každém kroku je naháněli fotografové a neodbytní fanoušci. Součástí jejich skupiny byla mimo jiné i influencerka Marie Rosecká (22) a oblíbený bavič Kazma (40). Pro redakci VipStar.cz se v krátkosti Marie rozpovídala o tom, jaké to bylo strávit čas s nejúspěšnějšími influencery současnosti.

Jon Mariánek před lety opouštěl Česko a nikdo netušil, kam se dokáže za ta léta v Americe posunout. Podařilo se mu něco, co nedokáže většina lidí. Díky své práci a odhodlanosti se dostal až k největšímu influencerovi současnosti Jaku Paulovi. Od té doby jsou nerozlučná dvojka.

Nyní se Jon po pěti letech vrátil zpátky do Prahy a vzal s sebou celou crew včetně Jaka. „Jsme tady, boys,“ oznámil na sociálních sítích krátce po svém příletu do Prahy. Během včerejšího dne se uskutečnila obrovská show, na které nechyběla ani jeho přítelkyně Abby.

Maru Rosecká a Kazma byli u toho

Ještě předtím se ale všichni procházeli Prahou. Jake a Jon mají kolem sebe velký tým, jehož součástí jsou nejenom kamarádí a známí, ale také profesionálové, kteří vše natáčí a dokumentují. Během včerejšího dopoledne vyrazili na lodičky po Vltavě a k překvapení všech se výletu zúčastnil také bavič a moderátor Kazma a influencerka Marie Rosecká.

Byl to naprosto skvělý den, užila jsem si ho. Jen ke konci jsem se odpojila, protože jsem pospíchala na letiště,“ řekla v rozhovoru pro VipStar.cz Marie Rosecká, která si ze setkání odnáší spoustu nezapomenutelných zážitků.

RozhovorEva Burešová o syndromu vyhoření: Drsně smetli její problémy ze stolu, raději o tom mlč, řekli

Eva Burešová o syndromu vyhoření: Drsně smetli její problémy ze stolu, raději o tom mlč, řekli

Úspěšná influencerka také prozradila, jak se vlastně dostala k takovým hvězdám jako je Jake a Jon. „Mezi ně jsem se dostala díky kamarádovi, který se s nimi zná,“ dodala a pravděpodobně tím myslela Kazmu, který má díky svým zkušenostem a ohromným show obrovský dosah, takže by se vůbec nikdo nedivil, kdyby to byl právě on. To ale Rosecká již nepotvrdila.

Redakci VipStar.cz také zajímalo, jací jsou oba influenceři ve skutečnosti. Rosecká byla ze setkání s nimi nadšená. „Jsou to normální kluci, vtipní a super. Bylo fajn s nimi pokecat a vidět, jak oni a jejich tým fungují,“ dodala nadšeně.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná Celebrity

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan Celebrity

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka Celebrity

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život Celebrity

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život

Srdcervoucí slova Leoše Mareše o milované babičce: Už ani neví, že mám dceru a jakoby mizí, je to hrozné Celebrity

Srdcervoucí slova Leoše Mareše o milované babičce: Už ani neví, že mám dceru a jakoby mizí, je to hrozné

Uražený Jaromír Soukup uboze kope do Alice Bendové a Evy Decastelo: Nové moderátorky Barrandova vtipně vrací úder Celebrity

Uražený Jaromír Soukup uboze kope do Alice Bendové a Evy Decastelo: Nové moderátorky Barrandova vtipně vrací úder