Russell Crowe přiletěl soukromým tryskáčem do Varů: První slova slavného Gladiátora a prozrazení plánů

KVIFF Russell Crowe přiletěl soukromým tryskáčem do Varů: První slova slavného Gladiátora a prozrazení plánů

Australský herec a hudebník Russell Crowe (59) ve středu odpoledne přiletěl do Karlových Varů. V pátek převezme na zahájení 57. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Herec redakci CNN Prima NEWS v rozhovoru exkluzivně prozradil, co má v plánu.

Gladiátor Russell Crowe je v Karlových Varech! V pátek převezme na zahájení 57. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Fanoušci ho mohou vidět na červeném koberci při zahájení a večer pak vystoupí se svoji kapelou Indoor Garden Party před hotelem Thermal.

Herec je ubytovaný v hotelu Pupp a při příležitostí filmového festivalu uvede dvacet let starý film Petera Weira Master & Commander: Odvrácená strana světa. Crowe byl za roli kapitána Aubreyho nominovaný na cenu Zlatý glóbus. Samotný film získal dva Oscary.

Russel Crowe se na svém Twitteru nechal slyšet, že je z Karlových Varů uchvácen. „Kde teď jsem? Můj Bože, Karlovy Vary jsou nádherné,“ napsal. Krátce po příletu australský herec redakci CNN Prima NEWS v rozhovoru exkluzivně prozradil, co má v plánu.

Jaké má plány ve Varech?

Přiletěl jsem z Bologni. Budu trochu odpočívat po náročné cestě a moc se těším na festival,“ řekl Crowe exkluzivně v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Krátce promluvil i o svých plánech. Ty prý ale nemá ještě detailně promyšlené.

Nevyloučil ovšem, že v nich bude figurovat české pivo. „Uvidíme. Všechno pro mě bude úplně nové. Jsem tu poprvé,“ prozradil herec, který zazářil ve filmech Gladiátor, Bídníci či Muž z oceli. Russel Crowe začal s hereckou kariérou velmi brzy. Už v šesti letech se objevoval v televizi a divadle.

CelebrityDádě Patrasové hrozí až 3 roky v base: Herečka je obžalovaná kvůli nehodě pod vlivem alkoholu

Dádě Patrasové hrozí až 3 roky v base: Herečka je obžalovaná kvůli nehodě pod vlivem alkoholu

V americkém filmu se poprvé objevil v roce 1995. Šlo o western Rychlejší než smrt, kde si zahrála herecká esa jako Sharon Stone nebo Leonardo DiCaprio. Megahvězdu z herce udělal snímek Gladiátor z roku 2000, kde si zahrál roli římského generála Maxima. Za to si také odnesl sošku Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Přehlídka Debbie Brown ve Varech bez zábran: Nahaté pozadí na mole, Gabriel Jiráčková jen v síti a Mottlová jako pěst na oko KVIFF

Přehlídka Debbie Brown ve Varech bez zábran: Nahaté pozadí na mole, Gabriel Jiráčková jen v síti a Mottlová jako pěst na oko

Nejluxusnější party ve Varech očima Sama Dolce: Verešová se opakuje, přepychová Makarenko a chybička u Krainové KVIFF

Nejluxusnější party ve Varech očima Sama Dolce: Verešová se opakuje, přepychová Makarenko a chybička u Krainové

Aneta Vignerová šla přehlídku a Petr Kolečko? Ten se tvářil jako nas*aný a znuděný kakabus KVIFF

Aneta Vignerová šla přehlídku a Petr Kolečko? Ten se tvářil jako nas*aný a znuděný kakabus

Obžalovaný fotbalista Limberský hodil problémy za hlavu a pořádně to ve Varech rozpařil KVIFF

Obžalovaný fotbalista Limberský hodil problémy za hlavu a pořádně to ve Varech rozpařil

Módní policie z Varů podle Sama Dolce: Geislerová zbytečně komplikovaná, Habera a Peštová vzorem dokonalosti KVIFF

Módní policie z Varů podle Sama Dolce: Geislerová zbytečně komplikovaná, Habera a Peštová vzorem dokonalosti

Dara Rolins se přirovnala k mandarince: Na červeném koberci ji ale zastínila nádherná dcera Laura KVIFF

Dara Rolins se přirovnala k mandarince: Na červeném koberci ji ale zastínila nádherná dcera Laura