Patricie Pagáčová

Patricie Pagáčová se narodila 19. prosince 1988 v Praze. 

Kariéra

Na televizních obrazovkách se objevila již v roce 1996 v roli Aničky Studničkové z oblíbeného seriálu Ranč U Zelené Sedmy. V roce 2004 si zahrála hlavní roli v pohádce Zakletá třináctka a od roku 2005 do roku 2019 působila na televizních obrazovkách TV Nova jako Tereza Jordánová v nekonečném seriálu Ulice.

Filmografie

2004 – Zakletá třináctka, Smetanový svět 

2017 – Monstrum

2018 – Kluci z hor 

2019 – Prvok, Šampón, Tečka a Karel, Gump – pes, který naučil lidi žít

2022 – Pánský klub 

Seriály

2005 – Ranč U Zelené sedmy 

2012 – Trapasy

2018 – Specialisté 

2020 – Modrý kód 

2021 – Sestřičky Modrý kód 

Patricie si také vyzkoušela v pořadu Jak to vidí MasterChef 2019 roli moderátorky. V roce 2020 se objevila v seriálu Modrý kód a stala se jedním z porotců reality show SuperStar. 

Zajímavosti

  • Po odchodu ze seriálu Ulice se nechala Patricie Pagáčová slyšet, že nejtěžší scéna během jejího působení v seriálu byla pokus o znásilnění ve škole. 

Osobní život

V květnu 2018 začala chodit s dramaturgem Tiborem Pagáčem a v červnu 2019 proběhla svatba. V květnu 2021 oznámila prostřednictvím sociální sítě Instagram, že s manželem Tiborem čekají dceru Bibianu. Ta se narodila 23.května 2021.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Celebrity Patricie Pagáčová šla donaha: V jezírku odhalila pevný zadek a postavičku jako lusk

Patricie Pagáčová šla donaha: V jezírku odhalila pevný zadek a postavičku jako lusk

Patricie Pagáčová (33) odjela se svým manželem Tiborem Pagáčem (30) zrelaxovat do nádherného resortu nedaleko Prahy. Odtud se také pochlubila odvážným snímkem, na kterém šla úplně donaha. Oblíbená herečka ukázala kousíček zadku a v komentářích se náramně bavili jak fanoušci, tak samotná herečka.