Největší alkoholové trapasy Dády Patrasové: Václav Santa Klaus, panáky tvrdého v zoo nebo rozseklá hlava

Celebrity Největší alkoholové trapasy Dády Patrasové: Václav Santa Klaus, panáky tvrdého v zoo nebo rozseklá hlava
Více

Bývalá herečka Dagmar Patrasová (68) má v posledních letech vážné problémy s alkoholem, které si ona sama nepřipouští. Nešťastný je ze své manželky i saxofonista Felix Slováček (81), který si s Dádou neví rady, protože dle jejího názoru nemá žádný problém. Pojďme se podívat na největší trapasy bývalé královny dětských srdcí.

Autonehody

V roce 2022 v Praze v Benešovské ulici měla Dáda Patrasová nehodu. Na místě spolujezdce seděl její manžel hudebník Felix Slováček. „Řidička mercedesu narazila do zaparkovaného auta a betonového zátarasu. Na místě se odmítla podrobit dechové zkoušce. Nehoda se obešla bez zranění,“ řekl před lety mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Na konci května toho roku sdělila, že za havárii mohla nefunkční součástka v motoru. Kvůli tomu se také mělo dle jejich slov stát auto neovladatelným. Nebyl to však její jediný prohřešek za volantem. V roce 2018 bourala také a nadýchala 2,8 promile alkoholu. Jako trest herečka dostala zákaz řízení na rok a půl a finanční pokutu ve výši 150 tisíc korun.

V rozhovoru pro TV Nova následně tvrdila, že pod vlivem neřídila. „To nebylo pod vlivem alkoholu. Nikdo mi nebral krev, nikdo mi nedával dýchnout,“ řekla.

InfluStarAngie Mangombe na pokraji sil. Sponzoři jí dali sbohem: Nemám žádné peníze, posteskla si

Angie Mangombe na pokraji sil. Sponzoři jí dali sbohem: Nemám žádné peníze, posteskla si

Václav Santa Klaus

Zejména pro rodiče dětí bylo poměrně šokující, když Patrasová si před lety na jedné vánoční akci v Přerově spletla Santu Clause s tehdejším prezidentem Václavem Klausem. „Byli jsme z toho dost v rozpacích. Bylo vidět, že není ve formě, pletl se jí jazyk a blábolila nesmysly, byly to vyhozené peníze, snad si děti ničeho nevšimly,“ stěžovali si podle webu Expres.cz někteří rodiče.

Jeden frťan za druhým v zoo

O další skandál se postarala v roce 2017 při tiskové konferenci v pražské zoo. Tehdy měla Dáda asi velkou žízeň, protože poháry vína zapíjela panáky ze zkumavky. Dokonce si tenkrát pochvalovala, že něco takového ještě neviděla. „To je vtipné, to jsem ještě neviděla,“ křepčila Patrasová, které pak museli lidé z televize pomáhat do taxíku, protože samotné jí to šlo jen stěží.

ProměnaNeuvěřitelná proměna Míši z Výměny manželek, kde padaly facky: Z tuctovky sympatickou blondýnkou

Neuvěřitelná proměna Míši z Výměny manželek, kde padaly facky: Z tuctovky sympatickou blondýnkou

Rozseklá hlava

Psal rok 2021 a rychlá záchranná služba musela převézt Dádu z jejího domu do nemocnice kvůli rozseknuté hlavě. „Ve středu kolem sedmnácté hodiny jsme zasahovali ve Vlašimské ulici. Záchranářská posádka ošetřila pětašedesátiletou ženu s úrazem hlavy a obličeje a odvezla ji na chirurgii do vinohradské nemocnice,“ potvrdila Blesku mluvčí pražské záchranky Jana Poštová před třemi lety.

I na tohle měla Dáda samozřejmě vysvětlení. „Vytírala jsem podlahu v kuchyni a uklouzla. Ze sportovní gymnastiky mám zničenou páteř, takže jsem to nedokázala vybalancovat. Komu se tohle nestalo? Hlavou jsem smejkla o roh stolu a spadla na zem. Byla jsem z toho v šoku… Naštěstí doma byla Anička, která zavolala záchranku,“ okomentovala celou situaci Dáda.

Rodina o problému ví, ale Dáda nechce nic řešit

To, že má bývalá herečka vážné problémy s alkoholem, ví celá její rodina, ale je to velmi těžké řešit, když ona má pocit, že je naprosto v pořádku. To koneckonců potvrdil i její manžel Felix Slováček a hned několikrát. „Já o jejím problému vím už několik let, deset nebo patnáct. Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ vyjádřil se.

Potřebuje vyhledat odbornou pomoc a dostat svůj problém s alkoholem pod kontrolu,“ dodal nešťastně.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Diego Kotlár využil povodňovou tragédii ke svému obohacení: Pak se trapně vymlouval, našeptávala mu manželka Celebrity

Diego Kotlár využil povodňovou tragédii ke svému obohacení: Pak se trapně vymlouval, našeptávala mu manželka

Sestra Dominiky Myslivcové na dně: Po 7 letech a 3 dětech se bude rozvádět. Jsem zdrcená, rozplakala se Natálie Celebrity

Sestra Dominiky Myslivcové na dně: Po 7 letech a 3 dětech se bude rozvádět. Jsem zdrcená, rozplakala se Natálie

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná Celebrity

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan Celebrity

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka Celebrity

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život Celebrity

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život