Válka Burešové a expartnera: Lidé se zastali Michala. Falešný úsměv a pokřivený charakter, vzkázali Evě

Celebrity Válka Burešové a expartnera: Lidé se zastali Michala. Falešný úsměv a pokřivený charakter, vzkázali Evě
Více

Mezi herečkou Evou Burešovou (31) a jejím bývalým partnerem Michaelem Krásným (40) se rozhořel veřejný spor poté, co se herečka v pořadu eXtra.cz rozpovídala o svém bývalém vztahu. To už bylo patrně moc na Michaela, který se vyjádřil na Facebooku a hodně drsně. Pod svým příspěvkem mu lidé drží palce a někteří z nich se dokonce ohradili proti umělkyni.

Celou kauzu odstartoval jeden nevinný rozhovor na eXtra.cz, ve kterém se herečka a zpěvačka Eva Burešová rozpovídala o svém bývalém vztahu s hudebním umělcem a otcem syna Nathaniela Michaelem Krásným. „Zažila jsem brutální věci, o kterých se neví. Jednou, až budu starší paní, tak to řeknu,“ rozpovídala se.

Platila jsem nájem a všechny věci. Ty alimenty opravdu nejsou tak vysoké, abych to mohla zvládnout, takže mi pak přijde docela vtipné, když se člověk hádá o to, že musí ta matka pracovat a nevídat se s dítětem. Nikdy jsem po něm nic nechtěla. Všechno jsem zvládla sama,“ pokračovala dál s tím, že se cítila být sama.

Zrovna lichotivá slova na adresu jejího expartnera nezazněla. „Já jsem vlastně byla celou dobu sama. Ono to nebylo tak, že se jednoho dne sbalil a odešel. Spíš to bylo tak, že doma nikdy moc nebyl. A když už, pak přišel hodně brzy ráno,“ dodala.

CelebrityBývalý partner Evy Burešové bouchl do stolu: Mě už si do huby neber, nebo řeknu, kdo ve skutečnosti jsi

Bývalý partner Evy Burešové bouchl do stolu: Mě už si do huby neber, nebo řeknu, kdo ve skutečnosti jsi

Michael Krásný: Potřebuje brutálně mediální pozornost

Slova Burešové patrně natolik zasáhla umělce, že se rozhodl a zareagoval prostřednictvím svého Facebooku. „Rozhodně jsem neopustil svou bývalou těhotnou partnerku, abych upřednostnil kariéru. Řeknu vám jenom to, že to bylo rozhodnutí čistě mé partnerky. Pod jejím soustavným nátlakem a na její výslovné přání došlo k našemu rozchodu,“ zní část čtyřminutového vykládání.

Co to je za blbost. Mám mít máslo na hlavě? Už stačilo. Jestli v tom míníš pokračovat dál, mám čísla na lidi z bulváru a udělám rozhovor já. Dopodrobna si užiju to, že popíšu nejbizarnější detaily toho, jak se chováš a kdo ve skutečnosti jsi. Potřebuješ brutálně mediální pozornost. Nech toho a vymysli si něco jinýho. Mě si už do huby nikdy neber, jasný,“ zaznělo z úst hudebního umělce na závěr.

RozhovorJan Bendig se ostře ohradil proti omluvě hajlující Hany Gelnárové: Její výmluva je neprominutelná

Jan Bendig se ostře ohradil proti omluvě hajlující Hany Gelnárové: Její výmluva je neprominutelná

Lidé se zastali expartnera Burešové

Příspěvek Michaela vyvolal v lidech samozřejmě velké ohlasy. Pod jeho příspěvkem se ho začali fanoušci zastávat a k herečce byli velmi kritičtí. „Michale, neznám vás, ale znám Evu! Falešný úsměv, pokřivený charakter, tohle jí může “žrát” jen bulvár. Evidentně je to osoba zakoukaná jen do sebe !! Držím palce a přeji, abyste byl šťastný, spokojený,“ píše paní Růžena v komentářích.

Další nechápou, proč něco takového Eva řeší s bulvárem. „Nechápu, proč má Eva potřebu tohle řešit s bulvárem, to má zůstat mezi vámi. Asi se inspirovala u Žilkové,“ podotýká paní Jaroslava. „Ahoj Michale, věřím, co říkáš. Známé se chvilku ze sezení Ledvi a věřím ti. Ona potřebuje jen pozornost, aby byla zajímavá,“ dodal Jarda. Jak tenhle spor nakonec dopadne?

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná Celebrity

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan Celebrity

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka Celebrity

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život Celebrity

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život

Srdcervoucí slova Leoše Mareše o milované babičce: Už ani neví, že mám dceru a jakoby mizí, je to hrozné Celebrity

Srdcervoucí slova Leoše Mareše o milované babičce: Už ani neví, že mám dceru a jakoby mizí, je to hrozné

Uražený Jaromír Soukup uboze kope do Alice Bendové a Evy Decastelo: Nové moderátorky Barrandova vtipně vrací úder Celebrity

Uražený Jaromír Soukup uboze kope do Alice Bendové a Evy Decastelo: Nové moderátorky Barrandova vtipně vrací úder