Monika Binias se pustila do exmanžela: Nemáš na bydlení a o svém dítěti si řekl, že šlape za peníze

Celebrity Monika Binias se pustila do exmanžela: Nemáš na bydlení a o svém dítěti si řekl, že šlape za peníze
Více

Monika Binias (51) vydala další sólo díl na svém podcastu Nevim no. Zatímco naposledy se drsně pustila do svého bývalého kamaráda a zpěváka Sámera Issy (37), tak tentokrát si vzala na paškál svého exmanžela Michala Štiku, kterému pořádně naložila.

Monika Binias svádí velký boj se svojí vlastní rodinou. S nejstarší dcerou Ornellou Koktovou se střídavě baví a nadává na ni. S nejmladší dcerou Charlotte Štikovou to nejdříve vypadalo, že mají hezký vztah, ale po posledním rozhovoru s Charlotte je to evidentně jinak.

Já už jsem z toho hotová. Jak máma pořád do mě jede, to je strašné. Já se s ní vůbec nebavím. Několikrát jsem tomu dala šanci, ale nyní už je to extrém. Já vůbec nechápu, co se děje v hlavě mojí matky. Podle mě je tohle už diagnóza,“ řekla v nedávném rozhovoru pro VipStar.cz.

CelebrityRytmus se svezl na vlně hejtu: Je to přeoperovaný čávo, co bije holky, prohlásil o alžírské boxerce, která je žena

Rytmus se svezl na vlně hejtu: Je to přeoperovaný čávo, co bije holky, prohlásil o alžírské boxerce, která je žena

Nadával si vlastní dceři

V nejnovějším díle podcastu se Monika pustila do svého exmanžela Michala Štiky. „Ty hloupý blbečku, ty nemáš zájem o nikoho jiného na celém širém světě, než o svůj vlastní zájem. Neměl si zájem o hlídání u Ornelly. Když jsme se spolu s Ornellou bavily, tak říkala, že otec je otřesný, že se na ničem nepodílí,“ rozohnila se Monika a byla naprosto nezadržitelná.

Pomlouváš Charlottu, že je feťačka a ku*va. O svém dítěti si řekl, že šlape za peníze. Ty dobytku, jak si to můžeš dovolit k vlastnímu dítěti,“ byla zuřivostí celá bez sebe. Na svém manželovi doslova nenechala jedinou nit suchou.

CelebritySmrt Ivana Luťanského je dodnes opředena tajemstvím: Rodině přišel v pytli s dírou v hlavě, ve kterém měl kytičku

Smrt Ivana Luťanského je dodnes opředena tajemstvím: Rodině přišel v pytli s dírou v hlavě, ve kterém měl kytičku

Přestaň dělat trapáka, kopal si do vlastní dcery. Když přišla k tvým rodičům, tak si teatrálně odešel, že s tímhle stvořením tady nebudeš. Se svojí vlastní dcerou, která na tom nebyla dobře,“ pokračovala Binias.

Dlužíš lidem peníze a nemáš na bydlení

Binias se snažila bránit hlavně dceru Charlotte a promluvila i o tom, že ji vydírá, aby mohl na svatbu. „Vydíráš ji tím, jestli se té svatby vůbec dožiješ. To, že šlapeš po mně, mi nevadí. Ale na dětech ti to nikdy neopustím. Neodpustím ti, že si o Ornelle mluvil, že je namachrovaný spratek, protože ti nedá pracovní příležitost. Proč by to měla dělat? Ty jsi dospělý chlap,“ pália ostrými.

ProměnaKontroverzní vévodkyně z Alby: Vzala si o čtvrt století mladšího muže a propadla plastikám, které ji zohyzdily

Kontroverzní vévodkyně z Alby: Vzala si o čtvrt století mladšího muže a propadla plastikám, které ji zohyzdily

Následovně promluvila i o jeho dluzích. „Jako jediný si Charlottě nepomohl vůbec s nikým. Půjčíš si peníze od někoho, komu nadáváš. Pak si Charlottě řekl, že jí to nevrátíš. Neznám člověka, co by záviděl víc než ty. Je ti po padesátce a nemáš na bydlení,“ přisadila si.

Musel si pustit byt, protože si na něj neměl. Nebo mi píšou známí z letiště, že je prosíš o peníze, když není sezona na naftu. Píše mi tolik lidí, že jim dlužíš,“ dodala naštvaná Monika.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Diego Kotlár využil povodňovou tragédii ke svému obohacení: Pak se trapně vymlouval, našeptávala mu manželka Celebrity

Diego Kotlár využil povodňovou tragédii ke svému obohacení: Pak se trapně vymlouval, našeptávala mu manželka

Sestra Dominiky Myslivcové na dně: Po 7 letech a 3 dětech se bude rozvádět. Jsem zdrcená, rozplakala se Natálie Celebrity

Sestra Dominiky Myslivcové na dně: Po 7 letech a 3 dětech se bude rozvádět. Jsem zdrcená, rozplakala se Natálie

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná Celebrity

Diego Kotlár předvedl ukázkový hyenismus: Všem říkal, že ho zasáhly povodně, ale realita je úplně jiná

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan Celebrity

Hvězdička reality show Řeháková se pustila do Lady Dee: Je to malý vietnamský fakan

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka Celebrity

Veronika Kopřivová prozradila pohlaví druhého miminka

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život Celebrity

Kuriózní seznámení Karla Voříška s jeho manželem: Vladimírovi šlo o život