Rty jako pneumatiky stavebního stroje: Zuzana Bubílková se ostře pustila do svých vylepšených vrstevnic

Rozhovor Rty jako pneumatiky stavebního stroje: Zuzana Bubílková se ostře pustila do svých vylepšených vrstevnic
Více

Na konci srpna proběhne velké finále prestižní soutěže Muž Roku 2024, jehož organizátorem je David Novotný. Součástí soutěže je také řada známých osobností, kteří jsou patrony jednotlivých finalistů. Mezi jedny z nich patří také skvělá česká komička a novinářka Zuzana Bubílková (72). Ta se rozpovídala v rozhovoru pro VipStar.cz nejenom o svých vrstevnicích, ale také u úpravách zevnějšku.

Na konci srpna proběhne už 25. ročník finále prestižní soutěže Muž roku, který se koná již od roku 2000. Prezident soutěže David Novotný slibuje, že tento ročník bude obzvlášť speciální. „Letošní ročník je opravdu takový jiný, protože slavíme dvacet pět let od vzniku. Rád bych pozval předcházející vítěze. Bude to i takový vzpomínkový večer, co se událo za ty předcházející roky,“ říká.

Také je novinka, že letošní ročník je otevřen pánům až do 34 let. V předcházejících letech hlásilo hodně studentů, nyní to jsou spíše profese. Je velmi zajímavé, že jeden rok se hlásí hodně policistů, poté je to hodně pokrývačů,“ vysvětluje. Stejně jako minule, tak i tento rok má každý z finalistů svého patrona.

CelebrityZrada Luďka Soboty: Chodil s Patrasovou a Vondráčkovou. Po letech zjistil, že syn není jeho

Zrada Luďka Soboty: Chodil s Patrasovou a Vondráčkovou. Po letech zjistil, že syn není jeho

Heidi Janků nebo Bubílková mají své Muže roku

Jedním z patronů je také publicistka a komička Zuzana Bubílková. „David mi zavolal a pozval mě na finále. Pak mě pozval znovu a teď je z toho taková tradice,“ řekla v rozhovoru pro VipStar.cz. Dalším patronem je zpěvačka Heidi Janků.

„Byla jsem přidělena finalistovi  s číslem 1 a jsem jeho patronkou. A věřím, že i na těch vítězných stupíncích bude mít číslo jedna. Je milý, je pěkný, hodně mladý, ale právě proto, že je mladý, tak by si zasloužil, aby se dostal do tohoto velkého světa. Budu mu držet palce. Je fajn, že taková soutěž je. Já jezdím na Muže roku už strašně dlouho. Z té soutěže se stala prestižní záležitost,“ prozradila před časem v rozhovoru pro VipStar.cz.

Mé vrstevnice vypadají jako ztvrdlé figuríny

Zuzana Bubílková vypadá na 72 let naprosto perfektně a stále srší optimismem a elánem. Redakci přiznala, že nepodstupuje žádné procedury. „Nechodím na botox, každý den cvičím,“ řekla s tím, že při pohledu na své vrstevnice se občas doslova zděsí.

CelebrityOrnella Koktová otevřeně o šikaně syna: Bylo jich na Quentina 5, probudila se ve mně lvice

Ornella Koktová otevřeně o šikaně syna: Bylo jich na Quentina 5, probudila se ve mně lvice

Když vidím, co se sebou moje vrstevnice dělají…je to jako ztvrdlá figurína. Rty jako pneumatiky od stavebního stroje, tak to je něco tak nepřirozeného,“ pokračuje s tím, že ne každému tenhle trend sedí, ale každý ho chce.

Ne ke každému to jde, ale každá to chce. Mně to už tolikrát nabízeli a já to odmítla. Používám kyseliny hyaluronové a jestli mi něco pomáhá, tak je to vepřové sádlo,“ dodala v rozhovoru Zuzana, kterou humor stále neopouští a je v plném pracovním nasazení.

Ve volné chvíli by se ráda podívala na nějaký nový český film. „Chci se podívat na Zápisník alkoholičky. Film Vlny mě nijak neláká, protože já tu tématiku prožila a nepotřebuji, aby to Mádl, který to neprožil, zprostředkovával,“ dodala.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Pepa Kůrka reaguje na film pro dospělé, který natočila Angie: Nečekané zastání a slova podpory Rozhovor

Pepa Kůrka reaguje na film pro dospělé, který natočila Angie: Nečekané zastání a slova podpory

Jan Bendig se ostře ohradil proti omluvě hajlující Hany Gelnárové: Její výmluva je neprominutelná Rozhovor

Jan Bendig se ostře ohradil proti omluvě hajlující Hany Gelnárové: Její výmluva je neprominutelná

Fanoušci Jona Mariánka ve varu: Nesplnil si, co si slíbil, absolutní selhání a ubohé ojetiny Rozhovor

Fanoušci Jona Mariánka ve varu: Nesplnil si, co si slíbil, absolutní selhání a ubohé ojetiny

Eva Burešová o syndromu vyhoření: Drsně smetli její problémy ze stolu, raději o tom mlč, řekli Rozhovor

Eva Burešová o syndromu vyhoření: Drsně smetli její problémy ze stolu, raději o tom mlč, řekli

Kauza zmláceného Miraie: Do konfliktu údajně zasáhlo vydavatelství. Jejich vyjádření tomu napovídá Rozhovor

Kauza zmláceného Miraie: Do konfliktu údajně zasáhlo vydavatelství. Jejich vyjádření tomu napovídá

Zuzana Bubílková o umění stárnout s grácií: S botoxem vypadají jako ztvrdlé figuríny, raději se pořádně promažte Rozhovor

Zuzana Bubílková o umění stárnout s grácií: S botoxem vypadají jako ztvrdlé figuríny, raději se pořádně promažte