Hvězda Clash of the Stars Nikol Lauberová boří mýty o kráse: Neholí si ohanbí a pyšně jej vystavuje světu

Celebrity Hvězda Clash of the Stars Nikol Lauberová boří mýty o kráse: Neholí si ohanbí a pyšně jej vystavuje světu
Více

Nikol Lauberová (32) se do povědomí lidí dostala díky organizaci Clash of the Stars a předtím ještě pracovala jako herečka z filmů pro dospělé. Nikol ráda provokuje lidi na sociálních sítích a rozhodně se s tím nemaže. Nyní se rozhodla, že bude bořit mýty o kráse a přestala se holit. Hrdě vystavuje svoje zarostlé ohanbí a sledující se mohou doslova zbláznit. Nikol o svém trendu promluvila pro VipStar.cz.

Nikol Lauberová sice ještě nenastoupila do žádného zápasu v organizaci Clah of the Stars, ale jednoznačně na ni nikdo nezapomene. Obzvlášť poté, co předvedla na jedné z tiskových konferencí, kdy potřísnila svoji soupeřku Lady Dee exkrementy.

Nezhroutila jsem se z toho nakonec. Tady aspoň vidíte, že ta holka je bezmozek a malé dítě. Ani mi to nedokázala říct do očí. Místo toho utekla,“ vyjádřila se tehdy Lady Dee na Instagramu. Nikol měla připravenou pořádnou pecku na zápas. „Samozřejmě, že i na galavečer jsem si připravila něco pobuřujícího. Máte se na co těšit. Hlavně co řešit,“ řekla Nikol VipStar.cz. Její plán byl ale prozrazen a do klece nenastoupila. Svým chováním ale způsobila naprostý poprask.

ZahraničíShannen Doherty pláče dojetím z nebe: Soudce udělal velkolepé gesto s rozvodovým řízením

Shannen Doherty pláče dojetím z nebe: Soudce udělal velkolepé gesto s rozvodovým řízením

Slzy a omluva

Poté, co nenastoupila do zápasu s Lady Dee, přišla podle některých od Nikol poměrně nečekaná omluva. „Moc mě to mrzí. Poslední dva měsíce mi nezáleželo na ničem jiném víc než na Clashi,“ přiznala ve stories a omluvila se Lady Dee. „Omlouvám se i Lady Dee. Tuším, že jí na tom také hodně záleželo,“ pokračovala.

Nikola měla oprávněné obavy, že si tímto skutkem nadobro zavře dveře do slavné organizace. „Vážně mě to mrzí a ze všeho nejvíc, že jsem si nadobro zavřela dveře do Clashe. Hodně z vás totiž ví, že jsem chtěla mít další zápasy. Ale i tak díky za příležitost podniknout tuto cestu,“ poděkovala na závěr Nikola a dodala zvláštní vzkaz. „Mám svou hrdost a doufám, že jste někteří spokojení,“ řekla. Nyní je ale jasné, že si dveře do Clashe nezavřela a jedná o případných dalších zápasech, ve kterých by se mohla objevit.

RozhovorFelix Slováček ukázal své tajné království, jehož součástí je i Dáda: Nemohou být spolu ani bez sebe, je to toxické

Felix Slováček ukázal své tajné království, jehož součástí je i Dáda: Nemohou být spolu ani bez sebe, je to toxické

Neholí si intimní místa a hrdě je vystavuje

Nikol velmi ráda provokuje hlavně sledující na Instagramu. Nyní hrdě na sociálních sítích vystavuje svá zarostlá místa a lidé se mohou s kritikou doslova zbláznit. A přesně v tom si Nikol libuje. „Jednou jsem si natočila stories s dvoumilimetrovými chlupy v podpaží a lidi mi začali psát, ať se oholím, a že jsem špína a fuj,“ řekla Lauberová VipStar.cz.

Chápu, že se to nelíbí všem, ale přijde mi omezené říkat fuj na naprosto přirozenou věc. Tak teď provokuji a dávám chloupky na odiv, abych lidem ukázala, že se svým ochlupením budu nakládat jak chci. A nebudu se holit, protože to oni chtějí,“ pokračovala a přiznala, že se jí to vlastně líbí. „Ale taky se mi to líbí, přijdu si ženský a víc sexy. Ale samozřejmě se i holím. Podle nálady, jak zrovna chci vypadat,“ dodala.

RozhovorZe zakázané lásky Nikol Švantnerové vznikla dcera Mia: Chůva jim ale nesmí přes práh

Ze zakázané lásky Nikol Švantnerové vznikla dcera Mia: Chůva jim ale nesmí přes práh

Nikol je holt provokatérka každým coulem a lidé to evidentně zatím nepobrali. „Ale podpaží si nenechávám zajít tak daleko, jako dole. Přeci nechci, aby se mi lepily dlouhé chlupy, když si dám deodorant,“ řekla. Co se týče jejího soukromí, tak to si v poslední době chrání.

V minulosti randila s jistým uhlobaronem, který ji ale několikrát fyzicky napadl. Nikol ukázala na sociálních sítích modřiny. I přesto se k němu ale několikrát vrátila. Jestli je nyní s někým v dlouhodobém vztahu není jasné, ale nouzi o muže rozhodně nemá.

Ze sociálních sítí to může působit, že Nikol nenávidí lidi a převážně matky, do kterých se v jednom kole pouští. Kdyby jí nesmazali účet na sociálních sítích, tak má přes 30 tisíc sledujících. Ty dokázala nasbírat díky šílenostem ve výše zmíněné organizaci. A to ani nenastoupila do klece…

Nikol začala točit porno v listopadu roku 2021, ale natáčela s půlročními přestávkami 1-2 měsíce. V minulosti zkoušela i jiné práce. Ať už brigádně, po známostech nebo na poloviční úvazek. Nikol si tak vyzkoušela prodej robotických vysavačů nebo masážních polštářů s lávovými kameny. Dále také působila jako výpomoc v kuchyni v hipocentru v Korycanech (tábor s koňmi pro hendikepované). Vybírala peníze na charitu pro zrakově postižené nebo pracovala jako servírka, barmanka nebo makléřka.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Babička Ornelly Koktové práskla, s kým její vnučka randila: Bohatý majitel zámečku nebo známý sportovec Celebrity

Babička Ornelly Koktové práskla, s kým její vnučka randila: Bohatý majitel zámečku nebo známý sportovec

První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry Celebrity

První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny Celebrity

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny

Dominika Gottová může z ostudy chodit kanálama: V práci opět vydržela jen pár dní a přišla o kšeft snů Celebrity

Dominika Gottová může z ostudy chodit kanálama: V práci opět vydržela jen pár dní a přišla o kšeft snů

Nikol Leitgeb je ve 38 letech ze sebe zklamaná: Pomalu se rozkládám a frustraci z dětí si vybíjím na manželovi Celebrity

Nikol Leitgeb je ve 38 letech ze sebe zklamaná: Pomalu se rozkládám a frustraci z dětí si vybíjím na manželovi

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky Celebrity

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky