Martin Kocián popsal otřesný zážitek s návykovými látkami: Prsty si strkal do temného místa a dostal se do psychózy

Celebrity Martin Kocián popsal otřesný zážitek s návykovými látkami: Prsty si strkal do temného místa a dostal se do psychózy
Více

Někdejší hvězda Lunetic Martin Kocián (47) nyní působí v bojové organizaci Clash of The Stars. Před pár dny v podcastu Brichtalk promluvil o šíleném zážitku, během kterého byl na drogách a dokázal se dopracovat až do psychózy.

Nedokázal ukočírovat slávu

Martin Kocián nijak nezastírá, že se dlouhá léta potýká se závislostí na tvrdých drogách. Nedávno v podcastu Brichtalk prozradil šokující historku z dob své největší slávy. „V pátek jsem měl Hanka servis, jak se říká, kokain, chlast a chlebíčky, v sobotu jsem šel na escort a v neděli za dominou. Dělal jsem u té holky psa a nějak jsme se pohádali, tak mě vykopla. Bylo to na Hájích, amatérka, prostě vůbec nevěděla,“ rozpovídal se.

Rozhodl se promluvit hlavně proto, že chce mít před lidmi čistý stůl. „Mluvím o tom proto, že nechci mít nikdy v životě žádná tabu, proto o tom mluvím veřejně,“ pokračoval s tím, jak u něj probíhaly nekonečné večírky.

CelebrityDara Rolins prožívala minuty hrůzy: Dcera Laura se otrávila. Nedýchá, křičeli zděšení kamarádi

Dara Rolins prožívala minuty hrůzy: Dcera Laura se otrávila. Nedýchá, křičeli zděšení kamarádi

Ujelo mi poslední metro, ale měl jsem u sebe fet, takže jsem šel do parku na Háje, našel jsem tam vodu, a jak jsem slavný, tak jsem si nechtěl střelit pod lampou a šel jsem do tmy,“ řek a popsal, jak si střelil drogu přímo do žíly.

Strkal si prsty do zadku

Zpěvák se svěřil i s takovými detaily, o kterých by někteří možná raději pomlčeli. „Nevěděl jsem, kolik si rozdělávám, a pustil jsem to tam, trefil jsem se. Válel jsem se dvacet minut po zemi, nádherný stav, strkal jsem si prsty do zadku, bylo mi fajn,“ pokračoval.

Po čtyřech dnech bez spánku se dostavila i toxická psychóza. „Najednou jsem se ale objevil na kupě sena, ale jak jsem v té tmě neviděl, tak jsem dostal stíhu, že jsem si lehnul do mraveniště,“ vysvětloval.

CelebrityVálka mezi Slovákovou a Hanychovou pokračuje: Vyschlej vyhulenec, seřvala Nela Agátu

Válka mezi Slovákovou a Hanychovou pokračuje: Vyschlej vyhulenec, seřvala Nela Agátu

Tahle celá událost měla za následek, že Martin skončil na deset dní v psychiatrické nemocnici v Bohnicích. „Nechtěl jsem tam chodit v pět ráno, až děti začnou venčit čivavy, tak jsem šel k popelnicím a čekal jsem za popelnicí, až mi někdo půjčí telefon, abych si zavolal záchranku. Tehdy jsem to nezvládl a už to od té doby nedělám, dodala současná hvězda organizace Clash of The Stars.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Babička Ornelly Koktové práskla, s kým její vnučka randila: Bohatý majitel zámečku nebo známý sportovec Celebrity

Babička Ornelly Koktové práskla, s kým její vnučka randila: Bohatý majitel zámečku nebo známý sportovec

První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry Celebrity

První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny Celebrity

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny

Dominika Gottová může z ostudy chodit kanálama: V práci opět vydržela jen pár dní a přišla o kšeft snů Celebrity

Dominika Gottová může z ostudy chodit kanálama: V práci opět vydržela jen pár dní a přišla o kšeft snů

Nikol Leitgeb je ve 38 letech ze sebe zklamaná: Pomalu se rozkládám a frustraci z dětí si vybíjím na manželovi Celebrity

Nikol Leitgeb je ve 38 letech ze sebe zklamaná: Pomalu se rozkládám a frustraci z dětí si vybíjím na manželovi

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky Celebrity

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky