Ornella Koktová na romantické dovolené v Budapešti s manželem: Pepovi se stal kolosální trapas

Celebrity Ornella Koktová na romantické dovolené v Budapešti s manželem: Pepovi se stal kolosální trapas
Více

Ornella Koktová (31) udělala na Vánoce velké překvapení svému manželovi Josefovi Koktovi (67). Darovala mu totiž zájezd do Budapešti, odkud se nyní vrátila a v podcastu Agáta a Ornella show se rozpovídala o jejich společném dobrodružství bez dětí. Nebyla by to Ornella, kdyby neprozradila pěkně vtipnou, ale trapnou story.

Ornella Koktová si přichystala pro svého manžela velkolepý dárek. Vzhledem k tomu, že až do této doby prakticky nebyli nikde bez svých tří dětí, bylo konečně na čase, aby si ukrojili chvilku pro sebe s strávili společné chvíle.

Josef Kokta a Ornella se brali v roce 2015, kdy byl už nejstarší Quentin na světě. Dokonce neproběhla ani společná svatební cesta a Ornella před časem přiznala, že si procházeli partnerskou krizí hlavně z toho důvodu, že na si ne sebe nebyli schopni udělat čas.

CelebrityPatrasovou už Slováček odepsal: Velké rozhodnutí v den jeho narozenin

Patrasovou už Slováček odepsal: Velké rozhodnutí v den jeho narozenin

Teď si budou myslet, že jsi milionář v dolarech

Pepa si myslel, že to bude hodně odpočinkové, ale já mám ráda památky a kulturu,“ rozpovídala se Ornella s tím, že pro Pepu přichystala baletní vystoupení. „Jedno z těch místo bylo, že jdeme na balet. Pepa tam čtyřikrát usnul,“ pobavila.

V nejnovějším díle Agáta a Ornella show brunetka skutečně pobavila svými příhodami z dovolené. „Já jsem se na něj nemusela ani dívat, jen jsme se drželi za ruku a já to hned poznala. Jenomže mně se začalo chtít spát taky,“ pokračovala a pustila se do lidí, že se vůbec neumí oblékat, když jdou za kulturou.

ZahraničíTohle není Kate, strachují se fanoušci: Nový portrét princezny všechny šokoval

Tohle není Kate, strachují se fanoušci: Nový portrét princezny všechny šokoval

Lidé se neumí vůbec oblékat, když jdou do opery. Byli tam baťůžkáři, tak to jsem prskala,“ vyprávěla Ornella, která si dělala srandu z jejich věkového rozdílu. „Teď si všichni Pepo myslí, že jsem miliardář v dolarech, ale kdyby věděli,“ dělala si legraci a narážela na to, co si tak asi lidé museli říkat, když viděli staršího pána, jak se vede za ruku s takovou mladou kráskou.

Trapas při masáži

Následně se Ornella svěřila s příběhem, který byl naprostou třešničkou na dortu. Pro svého manžela a pro sebe objednala masáž. „Abychom si odpočinuli, objednala jsem masáž. On mi řekl, že nejdřív mu dali takové ty tangáče,“ prozradila Ornella s hurónským smíchem.

To si ale samozřejmě neoblékl. Nechal si plavky, protože je měl suché. Ale když vstal a poděkoval té masérce, tak mu před ní spadly. A říkal, že se nemůžou ohnout, tak mu je tam nadávala,“ dodala Ornella a pobavila snad úplně všechny.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Babička Ornelly Koktové práskla, s kým její vnučka randila: Bohatý majitel zámečku nebo známý sportovec Celebrity

Babička Ornelly Koktové práskla, s kým její vnučka randila: Bohatý majitel zámečku nebo známý sportovec

První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry Celebrity

První večer StarDance: Divoká líbačka Jany Paulové, boxerka Ptáčková zklamala a Klinderová se málem zadusila ňadry

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny Celebrity

Anna Julie Slováčková bilancuje: Rok s rakovinou byl náročný, proplakaný a s bolavými dny

Dominika Gottová může z ostudy chodit kanálama: V práci opět vydržela jen pár dní a přišla o kšeft snů Celebrity

Dominika Gottová může z ostudy chodit kanálama: V práci opět vydržela jen pár dní a přišla o kšeft snů

Nikol Leitgeb je ve 38 letech ze sebe zklamaná: Pomalu se rozkládám a frustraci z dětí si vybíjím na manželovi Celebrity

Nikol Leitgeb je ve 38 letech ze sebe zklamaná: Pomalu se rozkládám a frustraci z dětí si vybíjím na manželovi

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky Celebrity

Eva Feuereislová po setkání s Hanychovou bouchla do stolu: Agáta lže, nenechám se šikanovat, bude to mít následky