Překvapivé odhalení Gabriel Jiráčkové: Za plastiky neutratí ani haléř, kdo jí dělá milionového sponzora?

Rozhovor Překvapivé odhalení Gabriel Jiráčkové: Za plastiky neutratí ani haléř, kdo jí dělá milionového sponzora?
Více

První česká Barbie Gabriel Jiráčková (23) má na svém těle několik plastických operací a spoustu zákroků v obličeji. Přesto ji neustále lidé chválí, že působí mladistvým dojmem a s plastickou chirurgií umí zacházet. Pravdou je, že Gabriel si pečlivě vybírá, do jakých rukou svěří svoji krásu. Moc dobře totiž ví, že ji obličej živí a nemůže si dovolit sebemenší přešlap nebo zpackanou plastiku. V rozhovoru pro VipStar.cz se rozpovídala o tom, kde bere peníze na zákroky a jakou sumu utratila za jednotlivé úpravy.

Gabriel Jiráčková je známá také jako LolotaBella a s plastickými operacemi začala dovršením dospělosti. Za pět let toho stihla poměrně hodně. Několikrát měla operovaná ňadra, podstoupila plastiku nosu, liposukci a několik neinvazivních zákroků v obličeji. Jednu dobu dokonce přemýšlela, že by si nechala vyjmout žebro. Po zvážení všech rizik si operaci nakonec rozmyslela.

Gabriel Jiráčková: Jsem odborník na ženskou krásu

Influencerka a zpěvačka se proslavila před lety jako první česká Barbie. „Titul ‚První česká Barbie‘ ze mě automaticky udělal odborníka na ženskou krásu, na make-up i na estetické zákroky – dá se říci takového ‚beauty ambasadora‚,“ vysvětluje v rozhovoru Gabriel.

„Je pravda, že o každém zákroku nebo proceduře, ke které se odhodlám, si snažím zjistit skutečně úplně všechno, co se dá dočíst, což je podle mě přirozené a každý by se měl zajímat o to, do čeho jde a zda mu to prospěje,“ pokračuje s tím, že k ní chodí občas pro radu i známé české osobnosti.

CelebrityKolečkovy múzy šly do plavek: Aneta Vignerová se pyšní vydřenou postavou, Denisa Nesvačilová je jako proutek

Kolečkovy múzy šly do plavek: Aneta Vignerová se pyšní vydřenou postavou, Denisa Nesvačilová je jako proutek

Obrací se tak na mě lidé a mnohdy i české celebrity, které se zkrátka nechtějí svěřovat neznámé sestřičce někde na druhé straně telefonu, a nebo lékaři o kterém prakticky nic nevědí – mě naopak nějakým způsobem znají a vědí, jaké mám názory už mnoho let,“ říká majitelka jednoho z největších poprsí v Česku.

Za plastické operace nezaplatím ani haléř

Gabriel na Instagramu sleduje přes 100 tisíc lidí, které přirozeně zajímá, kolik česká Barbie za všechna vylepšení už utratila. „Úplně z počátku, přesně řečeno v mých 16-17ti letech, jsem si šetřila jednak z honorářů z mých pěveckých vystoupení a nebo narozeninových a vánočních dárků, kde mi hodně pomáhal můj tatínek,“ říká v rozhovoru pro VipStar.cz.

V současné době ale za plastické operace neplatí, ale kliniky dost často platí pravé jí. „No a od chvíle, co jsem začala být známá jako Barbie, mi postupně začaly přicházet čím dál tím zajímavější nabídky na spolupráce s klinikami, butiky a salony s tím, abych se stala jejich ambssadorkou krásy. No a od té doby je vzhled vlastně paradoxně to jediné, co už po finanční stránce vůbec nemusím řešit,“ popisuje s úsměvem.

VirálVězení jako dostatečný trest pro Lucii z Výměny manželek? V hlavní roli děti a změny, kterým nikdo nevěřil

Vězení jako dostatečný trest pro Lucii z Výměny manželek? V hlavní roli děti a změny, kterým nikdo nevěřil

V některých případech jsem naopak já placena za to, že různé zkrášlovací zákroky odprezentuji na svých sociálních sítích a bavím se o nich se svými fanoušky.“ Gabriel Jiráčková do svého vzhledu investovala pouze v rámci prvotních menších úprav.

Do své první operace prsou v roce 2017, ta se myslím tenkrát pohybovala kolem 85 tisíc korun a do svých neviditelných fóliových rovnátek, které jsem nosila téměř tři roky. Ta vyšla na téměř 200 tisíc,“ dodala.

SOUVISEJICÍ ČLÁNKY

Miss Grand Veronica Biasiol vytáhla do boje proti kritikům: Promluvila o chybách v soutěži i staré sošce Rozhovor

Miss Grand Veronica Biasiol vytáhla do boje proti kritikům: Promluvila o chybách v soutěži i staré sošce

Regina z Vyvolených exkluzivně pro VipStar o vztahu s dcerou: Stále ji nemá v péči, obě jsme plakaly, říká Rozhovor

Regina z Vyvolených exkluzivně pro VipStar o vztahu s dcerou: Stále ji nemá v péči, obě jsme plakaly, říká

Miss World Krystyna Pyszko se po vítězství rozešla s partnerem: Promluvila o mužích a pomíjivé slávě v modelingu Rozhovor

Miss World Krystyna Pyszko se po vítězství rozešla s partnerem: Promluvila o mužích a pomíjivé slávě v modelingu

Krize ve vztahu Dominiky a Zdeňka: Myslivcová se ztrácí před očima a naznačila, že se něco děje Rozhovor

Krize ve vztahu Dominiky a Zdeňka: Myslivcová se ztrácí před očima a naznačila, že se něco děje

Daniela Zálešáková promluvila o problému s otěhotněním a objasnila podvod okolo vítězství Veronicy Biasiol Rozhovor

Daniela Zálešáková promluvila o problému s otěhotněním a objasnila podvod okolo vítězství Veronicy Biasiol

Miss Czech Republic Adéla Štroffeková o partnerovi a výrazné změně vzhledu: Byla jsem tvrdá a nesympatická Rozhovor

Miss Czech Republic Adéla Štroffeková o partnerovi a výrazné změně vzhledu: Byla jsem tvrdá a nesympatická